Kako do investicij v zagonskih podjetjih

16. 07. 2019

Vir in informacije: Delo, 15. 7. 2019, www.delo.si

Kako postaviti in financirati zagonsko podjetje je vprašanje, ki tudi v času počitniškega delovnega zatišja vnema domišljijo mlade generacije. Dogodek, ki bo iskal odgovore na to, bo v sredo, 17. julija 2019, v študentskem centru Univerze na Primorskem v Kopru.

Delavnico organizirata Univerzitetni razvojni center in inkubator Primorske v sodelovanju z javno agencijo SPIRIT Slovenija v programu podpornih storitev subjektov inovativnega okolja v Sloveniji »SIO 2018-2019«, namenjen pa je inovativnim potencialnim podjetnikom (inovativnim posameznikom, dijakom, študentom, pedagoškim delavcem, raziskovalcem), novim in obstoječim podjetjem s potencialom hitre rasti.

O temi bosta govorila Jan Isakovič, ki je požel velik uspeh pri pridobivanju sredstev za svoj startup in svetuje na področju pridobivanja investicij, načinov hitrega tržnega testiranja ter gradnje in vodenja timov, ter Alja Isakovič, programerka in raziskovalka, organizatorka programerskih delavnic za ženske.

Dva dni pozneje bo istemu ciljnemu občinstvu v istih prostorih in v isti organizaciji o odnosih z javnostmi v času digitalne dobe govoril coach, certificirani trener nevrolingvističnega programiranja ter strokovnjak na področju organizacijske in poslovne psihologije Igor Vlačič.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj