Predstavitev kitajskih podjetij iz Šanghaja v Sloveniji, Ljubljana

16. 07. 2019

2 0
Koristnost članka
2 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 29. in 30. avgust 2019

Kraj: Gospodarsko razstavišče, Dunajska cesta 18, Ljubljana

The 8th Shanghai Fair 2019

četrtek, 29. avgust 2019, od 15.00 do 18.30 ure ter petek, 30. avgust 2019 , od 9.30 do 17.00 ure

Potem, ko so se kitajska podjetja iz Šanghaja in njegove okolice v zadnjih letih že predstavila v Albaniji, Srbiji, Estoniji, Latviji, Litvi, Belorusiji in Ukrajini, bo letošnji, že osmi po vrsti promocijski dogodek potekal 29. in 30. avgusta 2019 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Gre za enega največjih tovrstnih dogodkov, saj se bo preko sto kitajskih podjetij s svojimi izdelki in storitvami predstavilo na več kot dvesto stojnicah in preko 4000 kvadratnih metrov velikem razstavnem prostoru. Med njimi bodo prisotna tudi nekatera renomirana kitajska podjetja (npr. Warrior rubber shoes, Daketang Teahouse, Son Lu ShangLin, GW Industry, idr.).

Glavna področja tokratne predstavitve bodo: tekstil in tekstilni izdelki, modni dodatki, široko potrošni izdelki, IKT in visoko tehnološki izdelki ter oprema, elektronsk in električni izdelki in oprema, kemični izdelki, izdelki iz nekovinskih materialov, medicinska oprema ter izdelki za zdravstveno nego, idr.

Razstava in promocijski dogodek sta namenjena tako širokemu krogu obiskovalcev, kot tudi strokovni javnosti in poslovnežem, saj sodelujoča kitajska podjetja prihajajo v Slovenijo z namenom iskanja različnih oblik trgovinskega in poslovnega sodelovanja z zainteresiranimi slovenskimi sogovorniki.

Poleg organiziranih poslovnih sestankov bo v okviru dvodnevnega dogajanja na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču potekala tudi cela vrsta predstavitev, okroglih miz, pokušanje kitajskih dobrot, kulturni nastopi.… Nenazadnje kitajski organizatorji obljubljajo tudi srečelov s privlačnimi nagradami - vsak obiskovalec bo ob vstopu prejel srečko, ki bo sodelovala pri žrebanju.

Vstop na sejmišče bo brezplačen.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj