Spletna stran Imam idejo! med finalisti za nagrado Netko

28.11.2008

Spletna stran za inovativne – Imam idejo! se je uvrstila med finaliste na natečaju za izbor najboljše spletne strani v kategoriji Predstavitve institucij s področij državne in javne uprave.

Nagrada Netko je nagrada za najboljšo poslovno in upravno spletno stran v Sloveniji, ki jo podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije - Združenje za informatiko in telekomunikacije v sodelovanju z Ministrstvom za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo. Prvič je bila nagrada podeljena leta 1999 in takrat je imela podelitev še zelo skromen cilj: preveriti, kako največja slovenska podjetja uporabljajo internet in koliko pozornosti namenjajo temu novemu mediju.

Danes se Nagrada Netko podeljuje podjetjem, ustanovam, uradom, skupnostim ter posameznikom, ki izstopajo s kakovostjo svojih spletnih strani. Ugotavlja se ali je spletna stran dosegla svoj cilj in ali so strani tehnično ustrezne in oblikovno všečne. Izmed prijavljenih v posamezni kategoriji so žirije v prvem krogu izbrale 3 do 4 finaliste. Naš novi spletni portal Imam idejo!, ki je zaživel v oktobru 2008, je že med finalisti za letošnjo nagrado. V drugem krogu bodo žirije med finalisti izbrale prejemnika Netka, ostali finalisti pa prejmejo priznanje.

Imam idejo! je portal za inovativne. Glavni poudarek je na ponudbi informacij o podpornih storitvah na trgu, subvencioniranem podpornem okolju za podjetnike in inovatorje ter predstavitvi njihovih dejavnosti. Portal ponuja tudi različne dinamične vsebine, med drugim tudi Borzo inovacij s ponudbo in povpraševanjem po zaščiteni in nezaščiteni intelektualni lastnini. Posebno dodano vrednost spletnega portala predstavlja Priročnik za izumitelje, ki uporabnike vodi in usmerja pri spreminjanju izuma v tržni proizvod.


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov