Projekt - Teden vseživljenskega učenja

28.03.2012

Teden vseživljenjskega učenja (TVU), ki poteka od 1. maja do 30. junija je najvidnejša promocijska kampanja na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji. Projekt usklajuje Andragoški center Slovenije in ga prireja v sodelovanju s stotinami ustanov, skupin in posameznikov po vsej državi pa tudi onkraj naših meja. Z njim opozarjajo slovensko javnost na vseprisotnost pa tudi pomembnost učenja – v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih posameznik v svojem življenju prevzema.

V Sloveniji deluje več kot 30 območnih koordinatorjev. Glotta Nova, center za novo znanje, d.o.o. je eden izmed njih. Dejavnosti koordinacije izvaja več kot 20 partnerjev.

Za večino izvajalcev se je TVU izkazal kot odlična priložnost za promocijo lastne dejavnosti in naložba v večjo prepoznavnost v lokalnem in širšem okolju, kar posledično pomeni tudi večjo udeležbo oziroma vpis prebivalcev v njihove programe. Možen vir denarja za dejavnosti TVU so tudi evropska sredstva.

Vsi, ki se želite pridružiti in dejavno sodelovati v mreži kot organizatorji posameznih dogodkov, vabljeni k sodelovanju.

Za dodatne informacije in prijave so vam na voljo na e-mail naslovu: nbslpAhmpuubopwb/tj, ter telefonski številki: (01) 520 06 75.


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov