Novice

 • 19.12.2008 Prijavite se na Start:up Slovenija

  Zadnji rok za oddajo poslovnih načrtov za Start:up Slovenija, vseslovensko tekmovanje start-up podjetij, je 20. februar 2009. »Start-up leta 2009« bomo razglasili 25. marca na mednarodni podjetniški konferenci PODIM v Mariboru.

 • 18.12.2008 Vlada imenovala nove člane Sveta JAPTI

  Vlada RS je na današnji redni seji za nove člane Sveta JAPTI imenovala predstavnici Ministrstva za gospodarstvo Jasno Avbelj Hamzič in mag. Simono Hočevar ter predstavnika Ministrstva za finance mag. Žarka Sajiča.

 • 08.12.2008 Zaključek delavnic »Izbira poklica – izziv za prihodnost«

  Območna Obrtno-podjetniška zbornica Celje je pod okriljem JAPTI ter v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarstvo RS končala izvajanje promocije poklicev med mladimi.

 • 05.12.2008 Okrogla miza z delavnico na temo "Podjetništvo jutri"

  Predstavnica Javne agencije Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije je sodelovala na okrogli mizi »Podjetništvo jutri«, ki se je 5. decembra 2008 odvijala v Gornji Radgoni. Rdeča nit okrogle mize je bila posvečena podjetništvu med mladimi v obliki podjetniških krožkov.

 • 02.12.2008 Podeljene nagrade Netko 2008

  Na Gospodarski zbornici Slovenije so včeraj podelili nagrade Netko 2008 - ugledno in tradicionalno nagrado za najboljšo poslovno in upravno spletno stran. Med finalisti je bila tudi nova spletna stran za inovativne www.imamidejo.si, ki deluje v okviru Javne agencije RS za podjetništvo in tuje investicije - JAPTI.

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov