Brezplačni dogodek - »Izmenjava dobrih podjetniških praks z ogledom podjetja SIBO G. d.o.o.«

30.05.2019

Lokacija: v prostorih podjetja na Kidričevi cesti 99 v Škofji Loki (zbor udeležencev bo pred vhodom v upravni del stavbe - pri zastavah)

Datum: 12. junij 2019, od 13. do 15. ure

Razvojna agencija Sora d.o.o. vas v okviru SPOT svetovanje Gorenjska vabi na izmenjavo dobrih podjetniških praks z ogledom podjetja SIBO G. d.o.o.

Program dogodka:

13.00 - 13.15   

Sprejem udeležencev in uvodni pozdrav predstavnika podjetja

13.15 - 13.45   

Predstavitev podjetja

13.45 - 15.00   

Ogled podjetja in čas za izmenjavo dobrih podjetniških praks

O podjetju: Podjetje SIBO G. d.o.o. je eno najhitreje rastočih podjetij na Loškem. Temelji podjetja segajo v leto 1967, ko se je Franc Šifrar, kot obrtnik, začel ukvarjati s predelavo termoplastičnih mas in v letu 1976 razvil še dejavnost orodjarne. Vodenje podjetja je leta 1993 od očeta v celoti prevzel sin Boštjan Šifrar. Takrat je podjetje stopilo na pot visoke poslovne rasti.

Verjetno ni veliko gospodinjstev v Sloveniji v katerih ne bi našli vsaj enega njihovega izdelka. Osnovna dejavnost podjetja je razvoj, proizvodnja in prodaja orodij ter izdelkov iz termoplastov. Ponujajo rešitve na področju zapiralne embalaže za tube, vsebnike in zaporke za farmacijo ter tankostensko embalažo. Imajo lasten tehnološki center za razvoj in proizvodnjo gnezd in orodij. Izvažajo v več kot 60 držav po celem svetu. Imajo preko 300 kupcev, največji je GlaxoSmithKlein, med strankami pa so tudi Procter&Gamble, Sandoz, Henkel. Letno proizvedejo več kot 4 milijarde izdelkov. Največji del proizvodov je namenjenih vodilnim globalnim proizvajalcem izdelkov za ustno higieno. Zamašek na vsaki tretji zobni pasti, ki se prodaja v Evropi, je namreč narejen prav v Škofji Loki.

Več o dogodku: www.ra-sora.si (Aktualno)

Udeležba na dogodku je brezplačna.

Prijava: Vsa mikro, mala in srednja podjetja ter potencialne podjetnike vabijo, da svojo udeležbo na dogodku potrdijo do petka, 7. junija 2019 na telefonsko številko: (04) 50 60 220 (Jana Šifrar) ali e-naslov: kbob/tjgsbsAsb.tpsb/tj. Prijave na dogodek so obvezne. Število mest je omejeno. 

Dodatne informacije: SPOT svetovanje Gorenjska, Kontaktna oseba: Jana Šifrar, Tel: (04) 506 02 20, e-naslov: kbob/tjgsbsAsb.tpsb/tj.

Dogodek je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov