Brezplačna delavnica - »GOOGLE DRIVE - koristno orodje za optimizacijo dela z dokumenti«

30.05.2019

Lokacija: predavalnica Zbornice zasebnega gospodarstva Žalec, Levstikova ulica 2, Žalec

Datum: 12. junij 2019, s pričetkom ob 13. uri

Zbornica zasebnega gospodarstva Žalec, SPOT svetovanje Savinjska, organizira brezplačno delavnico z naslovom: »GOOGLE DRIVE - koristno orodje za optimizacijo dela z dokumenti«.

Google Drive je storitev v oblaku, ki je neločljivo povezana z vsemi ostalimi Googlovimi spletnimi storitvami kot so Gmail, urejevalniki dokumentov Google Drive - shramba v oblaku ter varnostno kopiranje datotek iz aplikacij Foto, Dokumenti in drugih aplikacij. Do svojih datotek v storitvi Drive imate dostop iz poljubnega pametnega telefona, tabličnega ali namiznega računalnika. Kamor koli greste, gredo vaše datoteke z vami. Hitro lahko povabite druge, naj si ogledajo, prenesejo in souporabljajo vse datoteke po vaši želji. E-poštne priloge več niso potrebne. 

Predavala bo ga. Biserka Kišič, samostojna podjetnica, ki ima 20 let izkušenj na različnih področjih marketinga in odnosov z javnostmi. Prepričani smo, da boste s strani strokovnjakinje za digitalni marketing na delavnici izvedeli marsikaj zanimivega, novega, še zlasti pa uporabnega za vaše vsakodnevno poslovanje.

Delavnica bo potekala v sredo, 12. junija 2019, s pričetkom ob 13. uri v predavalnici Zbornice zasebnega gospodarstva Žalec, Levstikova ulica 2, 3310 Žalec. Čas trajanja delavnice je približno 3 šolske ure.

Več

Udeležba je brezplačna!

Prijava: Vsa zainteresirana podjetja in potencialne podjetnike vabimo, da svojo udeležbo potrdijo najkasneje do ponedeljka, 10. junija 2019 na e-naslov: cbscbsb/nftbsfdAp{t/tj oz. do zasedbe prostih mest.

Dodatne informacije: Zbornica zasebnega gospodarstva Žalec, SPOT svetovanje Savinjska. Kontaktna oseba: Barbara Mesarec Jakopič, Tel: (03) 712 05 00, e-naslov: cbscbsb/nftbsfdAp{t/tj.Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov