Brezplačna delavnica - »Kako dvigniti kreativni (ustvarjalni) IQ v podjetju«

11.02.2019

Lokacija: Mestna hiša Brežice, Cesta prvih borcev 22, Brežice

Datum: 13. februar 2019, od 17. do 19. ure

Organizator: ZPTM Brežice

Na vprašanja kako s kreativnostjo povečati prodajo, prepričati in navduševati, dosegati poslovni uspeh, kako v nekaj korakih ugotoviti, da smo v bistvu vsi kreativni, a tega enostavno ne opazimo, nam bo odgovoril dr. Andrej Pompe, avtor, predavatelj, podjetnik, komunikolog, pisec in umetnik.

Na delavnici boste v šestih korakih spoznali naslednje:

  • Prvi korak do kreativca v sebi je: »Dovolim si biti ustvarjalen. Hočem videti in narediti stvari drugače kot drugi.«
  • Drugi korak temelji na osebnem spoznanju, da šele velika količina idej pripelje do briljantne ideje in da je zagotovo vsaj 50% vseh idej neumnih, kar pa še ne pomeni, da so destruktivne - pogosto namreč sprožijo nove zamisli.
  • Tretji korak narekuje: »Upam si povedati, česa sem se spomnil. Ni me strah kritik saj vem, da običajno kritizirajo tisti, ki sami nimajo idej ali pa so ljubosumni, ker so njihove zamisli površinske.«
  • Četrti korak nas poduči, da je potrebno ideje deliti z drugimi, saj le tako uvidimo kako naše zamisli učinkujejo na okolje. Pri tem je ključno spoznanje in sprejemanje, da je vsaka kritika, pa če je še kako boleča, namig, da z našo idejo ni vse tako kot si mislimo sami.
  • Peti korak pravi: »Četudi nimam vselej idej in zamisli, si pomagam s tehnikami in orodji, ki iz mene izvabijo rešitve, o katerih prej nisem niti sanjal.«
  • Šesti korak je ključen: »Če želim priti do spoznanj o lastni kreativnosti in če želim spoznati orodja,. Ki dajejo ustvarjalnosti krila, potem se moram udeležiti delavnice »Odkrijte kreativca v sebi.«

Kreativnosti se boste naučili in spoznali enostavne, a učinkovite metode za ustvarjanje idej in iskanje novih, učinkovitejših in drugačnih rešitev.

Na delavnici boste ustvarjali, kombinirali, iskali, reševali - sami, v parih in v skupini. Ne pozabite: Kreativnost je pismenost 21. stoletja.

Dodatne informacije in prijaveNazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov