Brezplačna delavnica - »Crowdfunding za podjetja«

31.01.2019

Lokacija: na sedežu SPOT svetovanje (velika sejna soba), Mariborska razvojna agencija, Pobreška c. 20, Maribor

Datum: 13. februar 2019, od 8.45 do 13.15 ure

Vabljeni na brezplačno delavnico z naslovom: »Crowdfunding za podjetja«, ki bo potekala v sredo, 13. februarja 2019, od 8.45 do 13.15 ure na sedežu SPOT svetovanje (velika sejna soba), Mariborska razvojna agencija, Pobreška c. 20, Maribor.

Delavnica je namenjena potencialnim podjetnikom in podjetnikom začetnikom, ki v fazi zagona svojih inovativnih podjetniških projektov iščejo ustrezne finančne vire za njihovo realizacijo. S ciljem izboljšanja kompetenc potencialnih podjetnikov ter malih in srednje velikih podjetij bodo udeležencem približane vsebine s področja množičnega financiranja kot alternativne oblike financiranja podjetniških idej.

Vsi udeleženci delavnice bodo prejeli gradivo - priročnik, ki ga lahko uporabljate pri svojem delu kot pripomoček za poslovno podporo zainteresiranim za množično financiranje.

Delavnico bo izvedel Stefano Guardati, zaposlen v Štajerskem tehnološkem parku kot projektni ekspert za področje množičnega financiranja v okviru projekta CrowdStream.

Delavnica bo izvedena v angleškem jeziku in ne bo simultano prevajana.

Prijave: Število udeležencev je omejeno! Obvezna prijava na dogodek do 11. 2. 2019, do 14. ure na e-naslov: tqpu/qpesbwkfAnsb/tj. Prijave sprejemajo do zasedbe prostih mest.

Dodatne informacije: Več informacij dobite na e-naslovu: tqpu/qpesbwkfAnsb/tj.

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov