Brezplačno usposabljanje - »Pripravimo se na vstop na nemško govoreči trg EU«

28.01.2019

Lokacija: v prostorih Savinjsko-šaleške gospodarske zbornice, Rudarska 6a, Velenje

Datum: 12., 14., 19., in 21. februarja 2019, od 8.30 do 13.00 ure

SPOT svetovanje Savinjska - Savinjsko-šaleška gospodarska zbornica organizira 20 urno usposabljanje »Pripravimo se na vstop na nemško govoreči trg EU«, (štiri srečanja po 5. šolskih ur). Izvedba bo potekala 12., 14., 19., in 21. februarja 2019, od 8.30 do 13.00 ure v prostorih Savinjsko-šaleške gospodarske zbornice, Rudarska 6a, Velenje.

Program usposabljanja je namenjen potencialnim podjetnikom ter malim in srednjim podjetjem, ki jih zanima nemško govoreči trg EU.

Pogoj za udeležbo je osnovna raven znanja nemškega jezika (A1) in obveznost udeležbe vseh 20 ur usposabljanja (z izpolnjenim obrazcem za prijavo se zavezujete k rednemu obiskovanju celotnega tečaja).

Program je zasnovan tako, da boste udeleženci aktivno sodelovali vseh 20 ur, razdeljenih na 4  srečanja ob torkih in četrtkih od 8.30 do 13.00 ure.

Vsebina usposabljanja:

  • nemško govoreči trgi v EU
  • poslovna kultura v nemško govorečih državah v EU
  • priprava predstavitve podjetja v nemškem jeziku
  • poslovna komunikacija v nemškem jeziku

Po končanem usposabljanju boste udeleženci znali predstaviti sebe in svoje podjetje ter dejavnosti  in vzpostaviti stik s poslovnimi partnerji in se dogovoriti za posel.

Izvajalka usposabljanja: Greta Jenček, samostojna podjetnica z 8 let novinarskih izkušenj, 25 let pedagoških izkušenj (od tega več kot 10 let v izobraževanju odraslih), 17 let sodna tolmačka za nemški jezik in  5 let urednica na mednarodnih učbeniških projektih.

Udeležba na usposabljanju je brezplačna.

Prijave: Obvezna je prisotnost na vseh štirih srečanjih. Prijava je možna preko e-prijavnice spodaj do vključno četrtka, 7. februarja 2019, oziroma do zapolnitve razpoložljivih mest.

Dodatne informacije in prijave

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov