Brezplačno usposabljanje - »Simulacijski treningi poslovnih veščin«

28.01.2019

Lokacija: Kovačnica, Župančičeva ulica 22, Kranj

Datum:

  • 12. in 14. februar 2019, od 17. do 20. ure in
  • 26. in 28. februar 2019, od 17. do 20. ure

Organizator: SPOT Svetovanje Gorenjska in coworking Kovačnica

UPER.YOU simulacijski treningi. Cikel štirih delavnic za nadgradnjo vaših poslovnih veščin.

Totalno praktični in življenjski treningi. Na igriv način. Za vse, ki bi radi znali bolje poslovati in se ob tem tudi dobro počutiti!

  • 1. trening, 12. februar 2019: Prodaja in prezentacija kreativnih storitev in izdelkov
  • 2. trening, 14. februar 2019: Predstavljati sebe in svoje dosežke
  • 3. trening, 26. februar 2019: Veščina pogajanja v zaključku prodajnega procesa
  • 4. trening, 28. februar 2019: Sklepanje dogovorov o sodelovanju

Treningi bodo potekali po metodologiji izkustvenega učenja (an. experiential learning) Davida in Alice Kolb. Situacije boste simulirali z uporabo nordijskega edu-larpa (Nordic Live-action Role-playing). Po vsaki izkušnji boste reflektirali in prenašali naučeno v vaše realne situacije.

Usposabljanje bo vodil Blaž Branc, ki je ustanovitelj in CEO podjetja Baltazar marketing. Sodeloval je s številnimi domačimi in tujimi organizacijami, kot so Porsche, Hewlett-Packard, Samsung, Toshiba, Astellas Pharma, Mimovrste=), Simobil, Studio Moderna, Talum, Lesnina in Austrian Airlines. Od leta 2007 izvaja treninge in delavnice s področja (start-up) podjetništva, marketinga, produktnega (re)inženiringa, live experience designa in designa poslovnih iger.

Od leta 2014 se specializira za nordijsko tradicijo iger vlog po metodi “LARP” (Live-Action Role-Playing) in je Avtor knjige »Imagine this - how edu-larp transforms attitudes and develops skill«.

Število mest na posamično delavnico je zaradi zagotavljanja kvalitetnega treninga omejena. Prijave zbirajo preko Eventbrite (dobite potrditveni mail) do zapolnitve prostih mest.

Ker so treningi med sabo povezani priporočajo udeležbo na vseh 4 treningih, možna pa je seveda tudi prijava oz. udeležba na posamezni trening.

Udeležba na dogodku je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Delavnica je sofinancirana s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov