Skupinska predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu TRANSPORT LOGISTIC (München, Nemčija)

22.11.2018

Lokacija: München, Nemčija

Datum: od 4. do 7. junija 2019

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije - SPIRIT Slovenija organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu TRANSPORT LOGISTIC, ki bo potekal od 4. do 7. junija 2019 v Münchnu, Nemčija.

Sejem TRANSPORT LOGISTIC se odvija vsaki dve leti. V letu 2017 se je na sejmu predstavilo 2.162 razstavljavcev iz 62 držav, obiskalo pa ga je več kot 60.000 obiskovalcev.

Sejem TRANSPORT LOGISTIC je namenjen predstavitvi storitev s področja tovornih transportnih sistemov, logističnih storitev, prevozništva, informacijskih tehnologij, intralogistike in sistemov za upravljanje skladiščenja ter identifikacije vozil.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja SPIRIT Slovenija, javna agencija. SPIRIT Slovenija, javna agencija v okviru skupinske predstavitve na sejmu TRANSPORT LOGISTIC zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice in vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Za izvedbo skupinske predstavitve na sejmu TRANSPORT LOGISTIC bo SPIRIT Slovenija, javna agencija namenila finančna sredstva v predvideni višini 80.000 EUR. Končno razporeditev podjetij na skupnem razstavnem prostoru bo pripravila oziroma potrdila SPIRIT Slovenija, javna agencija. Stroške elementov sejemske konstrukcije, postavitve razstavnega prostora, prevoza eksponatov in ostale stroške sejemske predstavitve krijejo podjetja sama.

Prijave: Spletne prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora oziroma do četrtka, 29. novembra 2018.

Ostale podrobnosti glede oddaje elektronske in fizične prijave so navedene v splošnih pogojih sodelovanja na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu.

Dodatne informacije: Za dodatne informacije lahko pokličete g. Matjaža Rovana, Tel: (01) 53 09 828, e-naslov: nbukb{/spwboAtqjsjutmpwfojb/tj.

Elektronski dokumenti:

Več informacij o skupinskih predstavitvah slovenskega gospodarstva na sejmih v tujiniNazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov