Brezplačna delavnica - »Zaposlovanje skladno s pričakovanji delodajalcev«

12.11.2018

Lokacija: v prostorih ZRSZ OS Sevnica, Trg svobode 32, Sevnica

Datum: 13. november 2018, ob 10.30 uri

V okviru točke SPOT svetovanje Posavje organizirajo in vabijo na brezplačno delavnico z naslovom: »Zaposlovanje skladno s pričakovanji delodajalcev«, ki bo potekala v torek, 13. novembra 2018, ob 10.30 uri, v prostorih ZRSZ OS Sevnica, Trg svobode 32, Sevnica.

Ob nastopu novega delovnega mesta, so pričakovanja novo zaposlenega velika. Pojavi se vprašanje ali bo lahko uresničil svoje karierne cilje in kako se bo vključil v novo delovno okolje.

Na drugi strani so tudi pričakovanja delodajalca velika. Vsak delodajalec upa, da bo novi sodelavec dosegal zastavljene cilje in doprinašal k skupnemu uspehu poslovanja podjetja.

Udeleženci delavnice boste spoznali kaj odlikuje uspešno podjetje, kako ga prepoznati in se v njem zaposliti. Spoznali boste tudi kaj odlikuje uspešnega delavca, kako se uveljaviti v novi delovni sredini in katere so odlike za napredovanje, tako po odgovornosti kot možnost t.i. horizontalnega napredovanja.

Udeleženem bodo v nadaljevanju predstavljene možnosti za samostojno podjetniško pot in kaj odlikuje podjetnika. A je to strast do posla in želja po uspehu? Kakšno popotnico imamo na podjetniški poti, ali smo dovolj samozavestni, in ali imamo dovolj znanja za samostojno pot. Odlike uspešnega podjetnika so trdo delo, močna volja in vztrajnost na poti do uspeha.

Kaj pa na tej poti nudi podjetnikom podporno okolje? Le-to je na voljo tudi podjetnikom začetnikom, pa tudi podjetnikom, ki so že prisotni na trgu in bi svojo dejavnost radi širili.

Tako imenovana SPOT točka je le ena izmed aktivnosti podpornega okolja. Kako jo uporabiti in kakšne so še druge možnosti, boste spoznali na tokratni delavnici. 

Temo bosta predstavila:

  • Janja Starc - sekretarka OOZ Krško in
  • Darko Gorišek - direktor GZS OZ Posavje, Krško

Udeležba na delavnici je brezplačna in dostopna vsem, ki se boste na delavnico prijavili.

Prijava: Prijave zbirajo v pisarni:

Prijave sprejemajo do ponedeljka, 12. novembra 2018.

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov