Brezplačna aktivna delavnica - »Antistresne tehnike ter tehnike sproščanja na delovnem mestu za kadrovske delavcev in zaposlene«

18.10.2018

Lokacija: v prostorih Andragoškega zavoda Maribor - Ljudska univerza (učilnica 201), Maistrova ulica 5, Maribor

Datum: 25. oktobra 2018, ob 14. uri

Društvo kadrovskih delavcev Maribora, Lenarta in Slovenske Bistrice vas vabi na brezplačno aktivno delavnico z naslovom: »Antistresne tehnike ter tehnike sproščanja na delovnem mestu za kadrovske delavcev in zaposlene« v izvedbi gospe Zvezdane Vražič iz organizacije ZDRAV PRE/GIB Maribor.

Delavnica bo potekala v četrtek, 25. oktobra 2018, ob 14. uri v prostorih Andragoškega zavoda Maribor - Ljudska univerza (učilnica 201), Maistrova ulica 5, Maribor. Delavnica bo trajala predvidoma do 16. ure.

Kako zmanjšati stres in kako se na delovnem mestu v nekaj minutah sprostiti? Razpoloženje se izboljša z živili, ki dvigajo raven serotonina - hormona zadovoljstva - katera in koliko izveste na delavnici. Ob tem boste spoznali tudi nekaj tehnik sproščanja.

To je samo nekaj tematik o katerih bodo govorili na delavnici. Pri tem boste seveda tudi migali in se pregibali.

Zvezdana Vražič, dipl.m.s. je specialistka klinične dietetike in voditeljica športne rekreacije odraslih. Zaposlena v Zdravstvenem domu Maribor kot Koordinator referenčnih ambulant. Verjetno pa jo poznate tudi iz radia, televizije ali časopisa, kjer se redno pojavlja kot specialist za prehrano in gibanje. (www.zdravpregib.si)

Udeležba na dogodku je brezplačna.

Če se dogodka ne morete udeležiti, prepustite rezervirano mesto svojemu sodelavcu ali znancu, ki ga tema zanima.

Istočasno vas vabijo na ogled FB strani društva.

Ne prezrite Kodeksa etike kadrovskih strokovnjakov Slovenije.Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov