Kooperacijsko srečanje Meet4Business Agra 2018 na področju KMETIJSTVA IN ŽIVILSTVA

02.08.2018

Lokacija: Gornja Radgona

Datum: 28. avgust 2018, od 11. do 16. ure

AGRA je s svojo več kot 50 letno tradicijo na stičišču štirih evropskih držav že vrsto let največji tovrstni gospodarski in strokovni dogodek v Sloveniji in širši regiji. Gospodarski zato, ker na njem sodeluje preko 1.700 razstavljavcev iz 30-ih držav, strokovni pa zato, ker se na njem predstavijo vse ključne strokovne inštitucije ter poteka preko 150 strokovnih in družabnih dogodkov.

Kooperacijsko srečanje predstavlja edinstveno priložnost podjetjem, obrtnikom, organizacijam in zainteresiranim posameznikom za navezovanje stikov in izmenjavo izkušenj s potencialnimi poslovnimi partnerji iz Slovenije in Evropskih držav. Program je sestavljen tako, da na podlagi vnaprej izbranih srečanj omogoča podjetjem individualne sestanke s potencialnimi partnerji.

Tematska področja:

  • prehrana
  • kmetijstvo in kmetijska tehnika
  • trajnostni turizem
  • gozdarstvo
  • embalaža, tehnika pakiranja

Prijava: Prijavite se lahko na spletnem naslovu: http://meet4businessagra2018.talkb2b.net/. Rok za prijavo je 20. 8. 2017.

Dodatne informacije: Gospodarska zbornica Slovenije / Enterprise Europe Network, Kontaktna oseba: Petra Arzenšek, Tel: (01) 5898156, e-pošta: qfusb/bs{fotflAh{t/tj.Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov