Brezplačna delavnica - »Vse o varstvu osebnih podatkov skozi primere dobre prakse«

21.06.2018

Lokacija: OOZ Maribor (izobraževalna dvorana v pritličju), Titova cesta 63, Maribor

Datum: 6. julij 2018, od 9. do 12. ure

OOZ Maribor v okviru projekta SPOT Podravje organizira brezplačno delavnico z naslovom: »Vse o varstvu osebnih podatkov skozi primere dobre prakse«, ki bo potekala v petek, 6. julija 2018, od 9. do 12. ure v prostorih OOZ Maribor (izobraževalna dvorana v pritličju), Titova cesta 63, Maribor.

Na delavnici boste izvedeli ključne novosti GDPR in predloga ZVOP-2; vse o vlogi pooblaščene osebe za varstvo osebnih podatkov (POVOP); obveznosti in odgovornosti upravljavca in obdelovalca osebnih podatkov; pravne podlage za obdelavo osebnih podatkov s prikazom praktičnih primerov za različne delodajalce; uveljavljanje pravic posameznika do upravljanja z lastnimi osebnimi podatki; postopki v primeru obiska inšpektorja - inšpektorski nadzor (ZIN).

Predavala bo dr. Sandra Senčič, zaposlena pri družbi KOVA d.o.o., je usposobljena pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov, ki je opravila dodatno kvalifikacijo, s strokovnim izpitom iz upravnega postopka ZUP-254/2010-U in z opravljenim izpitom za sodnega izvedenca.

Udeležba je brezplačna!

Prijava: Vse zainteresirane vabijo, da se prijavijo na spletni strani OZS (pod Dogodki): www.ozs.si/Dogodki ali na telefonski številki: (02) 33 03 504, GSM: 041 921 823 ali e-naslovu: nbsjcpsAp{t/tj. Kontaktna oseba je Janja Vindiš Božičko.

Dodatne informacije: OOZ Maribor, Kontaktna oseba: Janja Vindiš Božičko, Tel: (02) 33 03 504, e-naslov: kbokb/wjoejt.cp{jdlpAp{t/tj.Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov