Brezplačna delavnica - »Čuječnost«

16.05.2018

Lokacija: Kovačnica Coworking, Župančičeva ulica 22, Kranj

Datum: 22. maj 2018, od 18. do 20. ure

V tem norem, zaposlenem in tekmovalnem svetu nam čuječnost ponuja dobro protiutež in predvsem priložnost, da se povežemo s seboj, najdemo v sebi mir in (tudi) svoj zanos.

Čuječnost je namensko usmerjanje pozornosti na različne aspekte našega trenutnega zavedanja: na naše misli, čustva, telesne zaznave in dražljaje iz naše okolice.

Sprejemanje naših notranjih vsebin lahko močno pripomore k ohranjanju naše pozornosti, ustvarjanju notranje mirnosti, kar je pomembno izhodišče ne le za boljše duševno počutje, temveč tudi za iskanje novih rešitev, ustvarjalnost, zavzetost in predano življenje.

Zato bodo na delavnici pojasnili zakaj največje svetovne korporacije, kot so Google, Facebook, Transport for London in Chicago Bulls, že nekaj let vpeljujejo programe čuječnosti, spoznali številne učinke krepitve čuječnosti in to preizkusili na lastni koži.

Več o delavnici

Brezplačno delavnico, ki bo potekala v torek, 22. maja 2018, od 18. do 20. ure v prostorih Kovačnice Coworkinga, Župančičeva ulica 22, Kranj, bo vodila Maja Bajt iz Inšituta tukaj in zdaj, psihologinja in učiteljica čuječnosti.

Udeležba na dogodku je brezplačna.

Prijava: Prijave zbirajo do zapolnitev prostih mest na Eventbrite.

Dodatne informacije: Več informacij dobite na telefonski številki: 031 338 270.Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov