Brezplačna konferenca - »Vlaganje v ukrepe za krepitev in ohranjanje duševnega zdravja zaposlenih - priložnost za večjo konkurenčnost in uspešnost podjetij«

16.05.2018

Lokacija: Hotel Betnava, Ulica Eve Lovše 15, Maribor

Datum: 7. junij 2018, od 9.00 do 14.20 ure

Vabljeni na uvodno strokovno konferenco z naslovom: »Vlaganje v ukrepe za krepitev in ohranjanje duševnega zdravja zaposlenih - priložnost za večjo konkurenčnost in uspešnost podjetij«, ki bo potekala v četrtek, 7. junija 2018, od 9.00 do 14.20 ure, v Hotelu Betnava, Ulica Eve Lovše 15, Maribor.

Na konferenci bodo razpravljali o različnih vidikih duševnega zdravja (starejših) zaposlenih in obvladovanju psihosocialnih dejavnikov tveganja, pri čemer se bomo dotaknili nacionalne politike na tem področju, predstavili primere dobrih praks v podjetjih in se seznanili z osebnimi zgodbami in izkušnjami posameznikov.

Okvirni program

Konferenca je namenjena delodajalcem, managerjem, kadrovskim delavcem, predstavnikom strokovne javnosti, pa tudi vsem ostalim, ki jih tema zanima in so tako ali drugače dejavni na tem področju.

Udeležba na konferenci je brezplačna.

Prijava: Prijavite se lahko do četrtka, 24. maja 2018. Izpolnjeno prijavnico je potrebno poslati na e-naslov: obqsfkAtubkfstlbh{/tj.

Dodatne informacije: Kontaktna oseba: Aleš Kegl, Tel: (02) 220 87 26.Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov