Brezplačno izobraževanje - »Uporaba Google Analitike« - izobraževanje za začetnike in uporabnike osnovnih funkcionalnosti

09.05.2018

Lokacija: Coworking Idrija, Arkova 43, Idrija

Datum: 18. maj 2018, ob 16. uri

Vas zanima, kaj počenejo uporabniki na vaši spletni strani? Kateri kanal pripelje največ uporabnikov? In kateri kanal je najbolj učinkovit pri prodaji?

Potem vabljeni na brezplačno izobraževanje, kjer vam bodo praktično prikazali, kako v Google Analitiki najti odgovore na ta in še več vprašanj, ki bi jih morali poznati vsi sodobni marketingarji in podjetniki.

Po zaključku boste slušatelji znali zagotoviti kakovost svoji spletnih podatkov in v poplavi možnosti najti tiste uvide, ki vam bodo pomagali pri optimizaciji spletnih aktivnosti in rasti podjetja.

Izobraževanje je namenjeno podjetnikom in marketingarjem, ki še nimate poglobljenega znanja o uporabi Google Analitike - ste začetniki ali pa uporabljate zgolj osnovne funkcionalnosti.

Vsebina izobraževanja:

  • osnove spletne analitike: kaj nam omogoča in kaj ne, katere podatke najdemo kje in kako pametno izkoristiti funkcionalnosti, ki so nam na voljo,
  • kakovost podatkov: osnovne nastavitve Google Analitike niso dovolj, da bi lahko dobili dobre informacije, zato je za zdrave temelje potrebno pravilno nastaviti ključne nastavitve, kot so cilji, filtri in kanali,
  • analiza in uvidi: seznanimo se s konkretnimi postopki analize podatkov, ki so v praksi najpogostejši: analiza marketinških kanalov, segmentacija uporabnikov in analiza vedenja na spletni strani. Predstavimo tudi najpogostejše napredne funkcionalnosti, ki bodo vašo analizo uporabniške izkušnje spletne strani popeljale še stopničko višje,
  • praktično delo: celotno izobraževanje zaokrožimo z delavnico, kjer slušatelji novo znanje utrdite s praktičnimi nalogami. Zato je potrebno, da imate s seboj na izobraževanju lasten računalnik in Google Analytics račun.

Več o dogodku

Delavnica bo trajala4 ure z dvema odmoroma. Vsak udeleženec naj s seboj prinese svoj računalnik. 

Udeležba na dogodku je brezplačna. Število mest je omejeno.

Prijava: Za udeležbo na predavanju je potrebna predhodna prijava. Prijavite se lahko na elektronski naslov: nbufkb/cj{kblAjdsb/tj ali po telefonu na številki: (05) 37 43 911.

Dodatne informacije: e-naslov: nbufkb/cj{kblAjdsb/tj, Tel: (05) 37 43 911Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov