Startup Weekend Kamnik

10.04.2018

Lokacija: KIKštarter, Fužine 9, Kamnik

Datum: 20 in 21. april 2018

Imaš dobro podjetniško idejo? Želiš ustanoviti lastno podjetje? Ponujajo ti izjemno priložnost, da ti v dveh dneh pomagajo razviti poslovno ideje in pomagajo pri njeni realizacija v praksi.

Startup Weekend je intenziven podjetniški vikend, na katerem ekipe tekmujejo v tem, kdo bo v izjemno kratkem času prepričal komisijo z lastno idejo. V tem  startup weekendu vam bodo na voljo najboljši mentorji, ki vam bodo pomagali, da boste v tem času idejo kar najbolj razvili. Za prijavo ne potrebujete ničesar, le idejo in dobro voljo.

Najboljše poslovne ideje bodo nagrajene:

  • 1. mesto - 500 €
  • 2. mesto - 300 €
  • 3. mesto - 200 €

Zmagovalne ekipe imajo tudi možnost predstavitve pred naložbeniki KIKštarter pospeševalnika d.o.o. in vlagatelji ter s tem možnost pridobitve prve investicije za uresničitev poslovne ideje. Sklad podpira ideje v višini med 5.000 in 25.000 €.

Prijava: Pohiti s prijavo, število mest za ekipe je omejeno na 10 ekip. Rok za oddajo prijavnice je do ponedeljka, 16. aprila 2018 na e-naslov: jogpAljltubsufs/tj.  V roku 48 urah vam bodo prijavo potrdili ali zavrnili. Od prijavljene skupine potrebujejo (ime skupine, ime in priimek članov, predstavitev ideje v parih stavkih).

Brezplačno prijavo ekipam omogoča generalni pokrovitelj KIKštarterja.

Dodatne informacije in prijaveNazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov