13. Izvozni fokus

12.02.2018

Lokacija: v kongresni dvorani Kristalne palače, Ameriška 8, Ljubljana

Datum: 14. februar 2018, od 9.00 do 13.30 ure

Vabljeni na 13. Izvozni fokus, ki bo potekal 14. februarja 2018, od 9.00 do 13.30 ure v kongresni dvorani Kristalne palače, Ameriška 8, Ljubljana.

Izvozni fokus bo namenjen »osvajanju« novih trgov, novih mednarodnih kupcev, izmenjevanju izkušenj v mednarodnem poslovanju ter predstavitvi dejavnikov večje mednarodne uspešnosti.

Izkušnje in nasveti bodo tokrat usmerjeni na vprašanja, kako do novih kupcev v Nemčiji, Italiji …, kako v mednarodnem okolju deluje digitalni marketing, kako prodreti do kupcev na velikih in nasičenih trgih, kako dvigniti mednarodno prodajo, kaj so lahko konkurenčne prednosti, kako razvijati svoje mednarodne partnerje…

Dodatno vrednost že tako zanimivim prispevkom pa bodo dali tudi praktični nasveti uspešnih podjetnikov, ki že spretno krmarijo na tujih trgih.

Ne zamudite torej pogovorov z izjemno izkušenimi mednarodnimi poslovneži o njihovih začetkih, največjih izzivih, načinih, ki so jim prinesli največje mednarodne posle.

Gost tokratnega Izvoznega fokusa bo Jure Šumi (Knauf Insulation), ki bo spregovoril o največjih izzivih in trikih, ki so prinesli mednarodne uspehe v 3M in Knaufu Insulation. Jure Šumi vseskozi deluje v mednarodnem okolju od Azije do Amerike. Kako v Kazahstanu prodajati izdelke višje vrednosti, kako mednarodnega trgovca prepričati, da je zanj bolje prodajati take izdelke, kako »Arabcem prodati kamen, ki ga vmešajo v svoj pesek« … je le nekaj primerov, o katerih bodo govorili.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijaveNazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov