Brezplačna predstavitev treninga HR MOJSTER

19.01.2018

Lokacija: v prostorih podjetja Transformacija d.o.o. (3. nadstropje), Stegne 7, Ljubljana

Datum: 20. februar 2018, od 14. do 16. ure

Za HR managerje in vse managerje, ki se ukvarjajo z vodenjem in razvojem kadrov

Bi si želeli, da vodstvo in sodelavci prisluhnejo vašim zamislim, jih podprejo in vam pomagajo pri njihovem uresničevanju? Si želite izboljšati kak odnos v delovnem okolju, da bi bilo sodelovanje lažje? Iščete pravo orodje, ki vam bo v pomoč pri izbiri in razvoju zaposlenih? Si želite postaviti jasne cilje? Imate željo po strokovnem in osebnostnem razvoju?

V kolikor se najdete v kateri od zgoraj naštetih situacij, vabljeni na predstavitev programa HR MOJSTER, ki je poglobljen trening namenjen HR managerjem in vsem drugim managerjem, ki se ukvarjajo z vodenjem in razvojem kadrov ter želijo osvojiti ali poglobiti veščine komunikacije, grajenja odnosov, postavljanja in doseganja ciljev ter motivacije posameznikov in skupin. Na treningu se spoznate tudi z enim od najboljših orodij za selekcijo in razvoj kadrov Profiles XT, ki vam bo pomagalo tako pri vašem osebnem razvoju, kot tudi pri selekciji in razvoju vaših zaposlenih.

Predstavitvena delavnica bo potekala v torek, 20. februarja 2018, od 14. do 16. ure na sedežu podjetja Transformacija d.o.o., Stegne 7, Ljubljana (3. nadstropje).

Predstavitveno delavnico bo vodila Mojca Belak, NLP trenerka in coachinja.

Mojca je po izobrazbi univ. dipl. sociologinja, kadrovska menedžerka, ki je 15 let delovala na kadrovskem področju v različnih priznanih podjetjih. Že vrsto let pa se izobražuje, usposablja in je aktivna na področju NLP. Njene prednosti so dolgoletna praksa dela z ljudmi, izkušnje pri delu z vodji in top menedžmentom ter z razvojem zaposlenih. Zavezana je osebnemu in profesionalnemu razvoju. Na treningih in delavnicah se zna zelo dobro približati potrebam udeležencev in s tem zagotovi, da vsak udeleženec pridobi kar največ za svojo osebno in profesionalno rast.

Vstop prost.

Prijave: Prijavite se lahko na e-naslov: mojca@transformacija.com do zapolnitve mest.

Dodatne informacije: Dodatne informacije dobite na telefonski številki: 070 616 712.

VečNazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov