Brezplačni seminar - »Novosti v zvezi z napotitvijo po 1. 1. 2018 z vidika avstrijske zakonodaje«

11.01.2018

Lokacija: Območna obrtno-podjetniška zbornica Murska Sobota, Lendavska ulica 33, Muska Sobota

Datum: 23. januar 2018, s pričetkom ob 17. uri

V okviru projekta SPOT SVETOVANJE POMURJE vas Razvojni center Murska Sobota skupaj s partnerjem Območno obrtno-podjetniško zbornico Murska Sobota ter davčno pisarno DDr. Jaklitsch & Mag. Picej iz Celovca vabi na brezplačni seminar z naslovom: »Novosti v zvezi z napotitvijo po 1. 1. 2018 z vidika avstrijske zakonodaje«.

Predstavljene bodo novosti s področja delovne zakonodaje za napotene delavce z vidika avstrijske zakonodaje. Tako boste zvedeli več o novih kolektivnih tarifah za delavce, ki opravljajo delo v Avstriji, katere se spreminjajo v začetku leta. Predstavljeni pa bodo tudi pogledi avstrijske zakonodaje na zaposlitve v dveh evropskih državah, tako z vidika socialnih zavarovanj, kot namestitve delavcev. Seznanili se boste tudi s konkretnimi primeri s strani obdavčitve in kontrol.

Predavatelj bo Mag. Johann Picej, davčni svetovalec z dolgoletnimi izkušnjami pri poslovanju na avstrijskem trgu.

Seminar bo potekal v torek, 23. januarja 2018 s pričetkom ob 17. uri v prostorih OOZ Murska Sobota, Lendavska ulica 33, Murska Sobota.

Seminar je za udeležence brezplačen!

Prijava: Prijave sprejemajo do 18. 1. 2018 oz. do zapolnitve mest na e-naslov: sfobub/tubolpAp{t/tj ali  tpokb/fskbwfdAp{t/tj.

Dodatne informacije: SPOT SVETOVANJE POMURJE, Območna obrtno-podjetniška zbornica Murska Sobota, Kontaktna oseba: Renata Stanko, Tel: (02) 521 40 15, e-naslov: sfobub/tubolpAp{t/tj.

Več o dogodkuNazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov