Kreativni podjetniški večer z Matijo Goljarjem

08.03.2017

Lokacija: v prostorih Ljudske univerze Slovenska Bistrica, Partizanska ulica 22, Slovenska Bistrica

Datum: 21. marec 2017, ob 17. uri

Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, v sodelovanju z Ljudsko univerzo Slovenska Bistrica, vas vabi na brezplačni motivacijski dogodek - »Kreativni podjetniški večer z Matijo Goljarjem« - podjetnikom, vodjo Ustvarjalnika, d.o.o., so.p., in voditeljem oddaje Štartaj, Slovenija.

Dogodek bo potekal v torek, 21. marca 2017, ob 17. uri v prostorih Ljudske univerze Slovenska Bistrica (Partizanska ulica 22).

Vsebina dogodka:

Dogodek bo potekal v treh delih:

1. Najprej bodo udeleženci skozi zgodbe spoznali nekaj primerov uspešnih poslov, ki so nastali samo z dobro idejo, brez zagonskih sredstev, ter iz njih izluščili tri ključne lekcije za odkrivanje poslovnih idej.

2. V drugem delu se bodo udeleženci naučili, kako svojo idejo realizirati - jo pripeljati od prve zamisli, do prvega evra prihodka. Sledili bodo Ustvarjalnikovi šabloni za uresničitev ideje, ki je "kuharska knjiga" korakov, ki so potrebni, da nastane nov produkt ali storitev.

3. Dogodek se bo zaključil s pogovorom in vprašanji udeležencev o konkretnih idejah in z napotki k njihovi uresničitvi. Udeleženci si bodo imeli možnost sestaviti polletni načrt za realizacijo njihove ideje in prejeli napotke, kako pristopiti k relevantnim mentorjem in se vključiti v obstoječe podporno okolje za podjetništvo v domačem kraju.

Trajanje dogodka: 3 ure

Prijave: Zaradi omejenega števila mest je za udeležbo potrebna prijava preko spletnega obrazca.

Dodatne informacije: Za dodatne informacije so dosegljivi po telefonu na številki: (02) 292 72 10 (Danica Košir).

Dogodek je financiran s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, Evropskega sklada za regionalni razvoj in SPIRIT Slovenija, javna agencija.Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov