Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Skupinska predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu SPS/ IPC/ DRIVES (Nürnberg, Nemčija)

Številka 13-2015 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: od 24. do 26. novembra 2015

Kraj: Nürnberg, Nemčija

SPIRIT Slovenija, javna agencija, organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu SPS/IPC/DRIVES, ki bo potekal od 24. do 26. novembra 2015 v Nürnbergu, Nemčija. V letu 2014 se je na sejmu predstavilo 1.600 razstavljavcev obiskalo pa ga je več kot 56.000 obiskovalcev.

Sejem SPS/IPC/DRIVES je namenjen predstavitvi izdelkov s področja industrijske avtomatike, komunikacijskih vmesnikov, kontrolnih tehnologij, pogonskih sistemov in tehnologij, elektromehanskih komponent, tehnologij za shranjevanje energije, senzorskih in kontrolnih tehnologij in inženiringa.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru. SPIRIT Slovenija, javna agencija v okviru skupinske predstavitve na sejmu SPS/IPC/DRIVES zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice in vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Za izvedbo skupinske predstavitve na sejmu SPS/IPC/DRIVES bo SPIRIT Slovenija, javna agencija namenila finančna sredstva v skupni višini do 30.000 EUR. Končno razporeditev podjetij na skupnem razstavnem prostoru bo pripravila oziroma potrdila SPIRIT Slovenija, javna agencija. Stroške elementov sejemske konstrukcije, postavitve razstavnega prostora, prevoza eksponatov in ostale stroške sejemske predstavitve krijejo podjetja sama.

Prijave: Prijavnico posredujte po faksu: (01) 58 91 877 ali v skenirani obliki na e-naslov: nbukb{/spwboAtqjsjutmpwfojb/tj. Rok za prejem prijave je četrtek, 2. april 2015, do 16.00 ure oziroma do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora.

Dodatne informacije: Za dodatne informacije lahko pokličete g. Matjaža Rovana, Tel: (01) 53 09 828, Faks: (01) 58 91 877, e- pošta: nbukb{/spwboAtqjsjutmpwfojb/tj.

Elektronski dokumenti:


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov