Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Skupinska predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu eCarTEC (München, Nemčija)

Številka 13-2015 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: od 20. do 22. oktobra 2015

Kraj: München, Nemčija

SPIRIT Slovenija, javna agencija, organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu eCarTEC, ki bo potekal od 20. do 22. oktobra 2015 v Münchnu, Nemčija.

V letu 2014 se je na sejmu predstavilo 463 razstavljavcev iz 28 držav, obiskalo pa ga je več kot 12.000 obiskovalcev. Sejem eCarTEC je namenjen predstavitvi izdelkov in tehnologij s področja vozil na električni pogon, energije in infrastrukture, tehnologij za shranjevanje energije, tehnologij za pogonska sredstva in motorje, inženiringa in poddobaviteljev.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru. SPIRIT Slovenija, javna agencija v okviru skupinske predstavitve na sejmu eCarTEC zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice in vpis razstavljavcev v sejemski katalog.

Za izvedbo skupinske predstavitve na sejmu eCarTEC bo SPIRIT Slovenija, javna agencija namenila finančna sredstva v skupni višini do 45.000 EUR. Končno razporeditev podjetij na skupnem razstavnem prostoru bo pripravila oziroma potrdila SPIRIT Slovenija, javna agencija. Stroške elementov sejemske konstrukcije, postavitve razstavnega prostora, prevoza eksponatov in ostale stroške sejemske predstavitve krijejo podjetja sama.

Prijave: Prijavnico posredujte po faksu: (01) 58 91 877 ali v skenirani obliki na e-naslov: nbukb{/spwboAtqjsjutmpwfojb/tj. Rok za prejem prijave je četrtek, 2. april 2015, do 16.00 ure oziroma do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora.

Dodatne informacije: Za dodatne informacije lahko pokličete g. Matjaža Rovana, Tel: (01) 53 09 828, Faks: (01) 58 91 877, e- pošta: nbukb{/spwboAtqjsjutmpwfojb/tj.

Elektronski dokumenti:


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov