Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Skupinska predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu AF - L'artigiano in fiera (Milano, Italija)

Številka 13-2015 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: od 5. do 13. decembra 2015

Kraj: Milano, Italija

SPIRIT Slovenija, javna agencija, v sodelovanju z Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije (OZS) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu AF - L' Artigiano in fiera, ki bo potekal od 5. do 13. decembra 2015 v Milanu, Italija. V letu 2014 se je na sejmu predstavilo več kot 3.000 razstavljavcev iz 110 držav. Sejem je namenjen predstavitvi izdelkov s področja domače in umetnostne obrti.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo v okviru skupinske predstavitve na sejmu AF- L' Artigiano in fiera zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice in vpis razstavljavcev v sejemski katalog.

Za izvedbo skupinske predstavitve sejmu AF- L' Artigiano in fiera bo SPIRIT Slovenija, javna agencija namenila finančna sredstva v skupni višini do 50.000 EUR. Končno razporeditev podjetij na skupnem razstavnem prostoru bo pripravila oziroma potrdila SPIRIT Slovenija, javna agencija. Stroške elementov sejemske konstrukcije, postavitve razstavnega prostora, prevoza eksponatov in ostale stroške sejemske predstavitve krijejo podjetja sama.

Prijave: Prijavnico posredujte po faksu: (01) 58 91 877 ali v skenirani obliki na elektronski naslov: nbukb{/spwboAtqjsjutmpwfojb/tj. Rok za prejem prijave je četrtek, 16. april 2015, do 16.00 ure oziroma do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora.

Dodatne informacije:

Elektronski dokumenti:


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov