Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Poslovno sodelovanje

Številka 13-2015 | Področje: B2B - ponudba : povpraševanje

Borzo poslovnega sodelovanja najdete tukaj, celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja pa je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-mar-41

Britansko podjetje želi širiti svojo paleto tržnih produktov iz področja očesne optike v avdiološki sektor in posledično želi postati agent ali distributer za različne vrste avdiološke opreme (slušni aparati, oprema, itn.).

EEN-mar-42

Priznano hrvaško podjetje z veliko referencami v razl. segmentih elektrotehnike in s posebnim poudarkom na industrijski avtomatizaciji, ponuja distribucijske storitve za podjetja-proizvajalce sistemov industrijske avtomatizacije

EEN-mar-43

Poljsko podjetje, ki deluje kot logistični center in vključuje celotno paleto storitev, kot so: paletne parcele, pakiranje, tiskanje (vključno s 3D tiskom), pošiljanje, itd., išče tuje partnerje pripravljene prevzeti razvoj logističnih točk v njihovih državah, v obliki franšize. Podjetje se zanima za vzpostavitev stikov s partnerji iz Slovenije.

EEN-mar-44

Romunsko podjetje, dejavno na področju proizvodnje kmetijskih in gozdarskih strojev ter tudi na področju obdelave kovin (nanašanje prevlek, graviranje, poliranje, varjenje, itd) ponuja podizvajalske storitve, da bi razširilo svoj obseg proizvodnje na tem področju.

EEN-mar-45

Francosko podjetje specializirano v proizvodnji kakovostne zamrznjene hrane (kuhane zelenjave in morskih sadežev), išče nove priložnosti za razvoj distribucijske mreže v tujini. Iščejo trgovce na drobno, supermarkete (z zasebnimi etiketami), trgovce na debelo in ponudnike »catering« storitev.

EEN-mar-46

Francosko podjetje specializirano za razvoj in komercializacijo naravnih prehranskih dopolnil izdelanih v Franciji je razvilo različne palete izdelkov: proti izpadanju las, proti stresu, proti kožnim madežem in tudi za hujšanje. Podjetje išče distributerje in prodajne zastopnike.

EEN-mar-47

Bolgarsko kovinsko-predelovalno podjetje, specializirano za proizvodnjo hidravličnih in pnevmatskih cilindrov in delov zanje ter za proizvodnjo opreme za male delavnice, išče distributerje v tujini.

EEN-mar-48

Italijansko podjetje je eno vodilnih pri nadzoru hrupa ter rešitev za industrijsko in civilno zvočno izolacijo. Oblikuje in gradi zvočno izolirane kabine, zvočne ovire, dušilce za zvočno izolacijo, akustična vrata, okna, reže, avdiometrične govorilnice. Deluje v različnih tržnih sektorjih: industriji, civilnem sektorju, arhitekturi, medicini, letalstvu, avtomobilski, navtični industriji, medijski industriji. Podjetje išče trgovske posrednike (agenti, zastopniki in / ali distributerji) po vsej Evropi.

EEN-mar-49

Špansko podjetje deluje na področju informacijske in komunikacijske tehnologije in je specializirano za on-line dražbe. Njihova IT rešitev omogoča distribucijski sistem in poprodajne storitve ter zagotavlja kakovostne storitve za stranke. Podjetje išče franšizne partnerje, ki bi razširili on-line dražbeni sistem v druge države.

EEN-mar-50

Italijansko podjetje specializirano v proizvodnji profesionalnih čolnov iz aluminija, železa, legiranega jekla (za uporabo v sili, pri reševanju, požarni zaščiti, vojaške potrebe, itn.), išče trgovske posrednike (distributerji in zastopniki) za trženje in prodajo njihovih produktov na evropskih trgih.

EEN-mar-51

Špansko podjetje, specialist na področju razvoja in proizvodnje instrumentacije in podvodnih robotov ter boj, išče partnerje v Evropi za distribucijo ali soproizvodnjo njihovih izdelkov. Podjetje  ponuja načrtovanje, napredno proizvodnjo in oblikovanje prototipov. Podjetje deluje na mednarodnih trgih in išče partnerje v Evropi, ki se zanimajo za distribucijo in promocijo izdelkov na evropskih trgih.

EEN-mar-52

Indijsko podjetje se ukvarja z načrtovanjem, proizvodnjo in izvozom široke palete izdelkov, ki vključujejo hidravlično opremo, hidravlične prirobnice, objemke za cevi, ventile, hitre spojke, ipd., kot tudi produkte dizajnirane po naročilu kupca. Izdelki so izdelani v skladu z ustreznimi mednarodnimi standardi, kot so DIN, SAE, ISO, JIS za lažjo kompatibilnost. Podjetje išče partnerje za trženje njihovih izdelkov v evropskih državah.

EEN-mar-53

Italijansko obrtno podjetje je specializirano za izdelavo krst iz masivnega lesa za domače ljubljenčke (pse in mačke). Podjetje išče distribucijske partnerje.

EEN-mar-54

Kanadsko podjetje, ki razvija in ponuja pametne nadzorne sisteme za razsvetljavo cestnih predorov išče trgovinskega posrednika (agenta ali distributerja) v Evropi.

EEN-mar-55

Grško podjetje, ki se ukvarja z informacijskimi rešitvami in ima veliko izkušenj na področju umetne inteligence je razvilo in uporablja napredno platformo za preoblikovanje heterogenih »veliko-podatkovnih« informacij v uporabno znanje za lažje sprejemanje odločitev. Podjetje išče bodisi končne uporabnike bodisi poslovne partnerje, kot koristnike platforme za reševanje zahtevnih problemov, povezanih z analitiko podatkov. Podjetje ponuja storitveno ali distribucijsko sodelovanje. Podjetje prav tako išče tehnološkega partnerja za sočasni razvoj platforme v oblaku.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: qfusb/bs{fotflAh{t/tj

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: ffoAnsb/tj in nbslp/njmfolpwjdAnsb/tj

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Jana Vidic

Tel: 01 / 583 08 10

E-mail: kbob/wjejdAp{t/tj

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: tfcbtukbo/sptbA{st/vqs/tj


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov