Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Brezplačni izobraževalni seminar - »Carinske formalnosti v mednarodnem poslovanju«, Zagorje ob Savi

Številka 29-2014 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: 29. julij 2014, ob 12.00 uri

Kraj: na sedežu GZS OZ Zasavje, Podvine 36, Zagorje ob Savi

Brezplačni izobraževalni seminar z naslovom: »Carinske formalnosti v mednarodnem poslovanju« bo potekal v torek, 29. julija 2014, ob 12.00 uri na sedežu GZS OZ Zasavje, Podvine 36, Zagorje ob Savi.

V mesecu juniju 2014 je v Zasavju stekel projekt Podjetno Zasavje, ki ga sofinancirajo Evropski sklad za regionalni razvoj in vse tri zasavske občine, glavni nosilec projekta pa je Regionalni center za razvoj iz Zagorja. Del aktivnosti projekta se nanaša na spodbujanje internacionalizacije lokalnih podjetij in vzpostavitvi mreže zasavskih podjetij, ki jih združuje interes širitve poslovanja na tuje trge. Ta cilj želijo doseči tudi v obliki izobraževanj in svetovanj zainteresiranim podjetjem ali posameznikom.

Nedvomno je področje carinjenja v mednarodnem poslovanju tisto, ki ga morajo podjetja pri svoji internacionalizaciji  poznati, tako tista, ki že poslujete s tujino, kot tudi tista, ki o poslovanju s tujimi trgi šele razmišljate.

Namen seminarja: Na kaj moramo biti pozorni, ko poslujemo z državami izven Evropske Unije? Kaj vse moramo vedeti ko pripravljamo izvozno dokumentacijo? Katere stroške moramo vključiti v izvozno ceno? Kje najdemo potrebne podatke?

Na seminarju vam bo predstavnik Carinske uprave Republike Slovenije predstavil pregled osnovnih znanj in informacij, ki jih morajo poznati vsi, ki poslujejo s tujino.

Seminar je namenjen direktorjem podjetij, predstavnikom komercialnih oddelkov, samostojnim podjetnikom in vsem ostalim, ki se srečujete s poslovanjem oziroma načrtujete svoje aktivnosti v mednarodnem okolju.

Udeležba je za vse udeležence brezplačna.

Dodatne informacije in prijave


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov