Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Start:up Maribor Hackathon 2016, Maribor

Številka 12-2016 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: 1. in 2. april 2016, ob 12.00 uri

Kraj: Tovarna podjemov, podjetniški inkubator UM, Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, Maribor

Vabljeni vsi koderji, dizajnerji in hustlerji, da se pridružite 1. in 2. aprila 2016 na prvem Start:up Maribor Hackathonu, kjer boste dva dni trdo delali, se družili in zabavali. Hackhaton bo potekal v prostorih Tovarne podjemov - podjetniškega inkubatorja Univerze, ki se nahaja na Ulici škofa Maksimilijana Držečnika 6 v Mariboru.

Hackathon je tekmovanje v kodiranju in dizajniranju inovativnih rešitev, ki se ga mora udeležiti vsak navdušen heker, dizajner ali hustler.

V 30 urah intenzivnega dela, druženja in zabave bodo oblikovane ekipe razvijale inovativne rešitve s področja mobilnih aplikacij, virtualne resničnosti in obogatene resničnosti. Na voljo vam bo vrhunska tehnološka oprema, in sicer več kosov Google Glass, Viarbox in Oculus rift, kakor tudi najboljša mentorska podpora izkušenih razvijalcev vrhunskih rešitev.

Tematiko rešitev, ki jih boste razvijali bodo razkrili ob pričetku dogodka! Zagotavljajo vam, da bo tematika zelo široko zastavljena, da se boste zagotovo našli v njej, in se z veseljem in kreativnostjo lotili izziva razvoja inovativne ideje in same rešitve.

V tekmovanje se lahko prijavijo posamezniki kot tudi že oblikovane skupine posameznikov, ki se želijo preizkusiti v razvijanju inovativnih tehnoloških rešitev.

Čakajo vas super nagrade

Nagradni paket za najboljšo ekipo:

  • EUR naloženih na »Predplačniški Visi Nove KBM« za zmagovalno ekipo,
  • Samsung Gear VR (Oculus), ki ga podarja podjetje EqualEyes,
  • brezplačne vstopnice za konferenco PODIM 2016 za vse člane zmagovalne ekipe,
  • 12 mesečna uporaba delovnega mesta in storitev Tovarne podjemov.

Prav vsi udeleženci pa prejmejo tudi »goody bag« Nove KBM.

Kaj boste jedli in pili? Kje boste spali?

Organizatorji bodo poskrbeli za dovolj hrane in okrepčil ter seveda tudi »energetske napitke«.

Za člane ekip, ki niso iz Maribora in okolice bodo poskrbeli tudi za brezplačno prenočišče v neposredni bližini dogodka.

Na voljo TOP mentorji

Sodelovanje na Hackathonu je potrdilo več kot 10 odličnih mentorjev, in sicer uspešnih koderjev, dizajnerjev oziroma hustlerjev, ki so se že izkazali na trgu. Vsaki ekipi se bo pridružil en mentor, ki bo njihov »podpornik«. Mentor jim bo svetoval, delil izkušnje ter jih po potrebi povezoval z drugimi mentorji na dogodku. Ekipo mentorjev bo vodil Luka Topolovec iz podjetja EqualEyes, ki je vodil zmagovalno ekipo na lanskoletnem TechCrunch Disrupt Hackathonu v Londonu, kjer so zmagali z aplikacijo FreeMe.

Prijave: Število mest je omejeno! Prijave bodo odprte do zapolnitve mest oziroma najkasneje do 29. 3. 2016. Prijava je obvezna!

Dodatne informacije in prijave


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov