Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

'Roadshow' dogodki, Koper, Nova Gorica, Maribor, Ljubljana, Novo mesto in Gornja Radgona

Številka 12-2016 | Področje: Poslovni dogodki

S Forumom 100% start:up in serijo 'roadshow' dogodkov po vsej Sloveniji, se začenjajo letošnje aktivnosti za financiranje in podporo inovativnih start-upov s potencialom globalne rasti!

Vozni red in lokacije 'roadshow' dogodkov

Izberite svojo lokacijo dogodka in pridružite!

O programih, izkušnjah in povezavah z investitorji

Na roadshow dogodkih bodo udeleženci spoznali vse programe in produkte SPS za start-upe v letu 2016, in sicer zagonsko spodbudo P2 (do 54.000 €), ki se financira iz sredstev EKP 2014 – 2020, konvertibilno posojilo SK75 (75.000 €) in javno lastniško investicijo SK200 (200.000 €).

Predstavili bodo tudi pogoje za sodelovanje v tekmovanju Start:up Slovenija in kje pridobiti vsa potrebna znanja, izkušnje ter povezave s partnerji in zasebnimi investitorji.

Forum 100% start:up

Osrednji dogodek, s katerim bodo odprli nov krog tekmovanja Start:up Slovenija, bo Forum 100% start:up, ki bo v Tehnološkem parku Ljubljana potekal v četrtek, 24. marca 2016.

Enako kot pretekla leta bodo z uspešnimi slovenskimi start-up podjetniki in mentorji odkrivali, kako se izogibati pastem na poti do uspešnega razvoja in prodaje inovativnih produktov.

​Predstavniki SPS bodo predstavili vse novosti in programe za financiranje in podporo inovativnih start-upov s potencialom globalne rasti. Spoznali pa boste tudi najboljše programe in priložnosti za globalni preboj, ki jih ponuja slovenski start-up ekosistem.

Izkušnje in prakse več kot 600 podjetij

Na Forumu 100% start:up bodo udeležencem prenesli vse najpomembnejše izkušnje, ki so jih pridobili v zadnjem letu in pol, v katerem je investicije SK pridobilo skupaj 45 podjetij.

Zajeli bodo tudi izkušnje in dobre prakse udeležencev tekmovanja Start:up Slovenija, ki se ga je do zdaj udeležilo 592 start-upov.

Predvsem pa bodo zagotovili izčrpne informacije o tem, kateri programi so najbolj primerni zanje, glede na razvojno fazo, v kateri se trenutno nahaja njihovo zagonsko podjetje.

Udeležba na dogodku Forum 100% start:up je brezplačna. Prijava je obvezna! Udeležba je možna do zapolnitve prostih mest.

Več startup dogodkov

Promocijski partner je Javna agencija SPIRIT Slovenija.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov