Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Javna agencija SPIRIT Slovenija z razpisom išče trajnega upravljalca paviljona z Expa

Številka 09-2016 | Področje: Dodatek

Vir in informacije: STA, 25. 2. 2016, http://www.sta.si/

Javna agencija SPIRIT Slovenija je 25. februarja 2016 objavila javni poziv za trajnega upravljavca paviljona, s katerim se je Slovenija lani predstavljala na razstavi Expo v Milanu. Rok za oddajo prijav je 10 delovnih dni po objavi poziva.

Poziv je namenjen državnim organom, upravam samoupravnih lokalnih skupnosti in drugim osebam javnega prava, ki so pristojne za ravnanje s stvarnim premoženjem države in na katere se lahko prenese pravica upravljanja paviljona v skladu z zakonom, ki ureja ravnanje s stvarnim premoženjem države.

V prijavi je treba med drugim navesti projekt za postavitev paviljona (predviden namen paviljona, terminski načrt, program aktivnosti, za katere se bo paviljon uporabljal, vpliv postavitve paviljona na navedeno lokacijo in širše ter učinke, ki jih želijo doseči), podatke o zemljišču predvidenem za ponovno postavitev paviljona in finančni načrt z opredeljenimi viri financiranja.

Prednost pri odločitvi za določitev upravljavca bodo imeli prijavitelji, ki imajo že zagotovljena finančna sredstva oz. znano finančno konstrukcijo z viri financiranja za realizacijo celotnega projekt ter dokazilo, da so lastniki zemljišča. Prednost bo tudi terminski načrt, ki bo za realizacijo projekta časovno bolj ugoden, pa tudi boljša utemeljitev širšega učinka upravljanja paviljona na okolje in regijo, kamor bo postavljen.

Upravljavec bo prevzel paviljon v upravljanje v stanju, v kakršnem bo prepeljan iz Milana v Slovenijo. S prenosom upravljanja bo prevzel tudi vse stroške, ki so kakorkoli povezani z objektom in realizacijo projekta (skladiščenje, prevoz do nove lokacije, ponovna postavitev ...).


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov