Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Brezplačna delavnica - »Evropski programi in iskanje poslovnih partnerjev v EU«, Jesenice

Številka 09-2016 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: 18. marec 2016, od 10.00 ure do 13.00 ure

Kraj: v prostorih Razvojne agencije Zgornje Gorenjske, Spodnji Plavž 24e, Jesenice

Iščete poslovne partnerje v EU? Ste mladi podjetnik in si želite več izkušenj v državah EU? Iščete primeren razpis ali evropski program? Vabljeni na brezplačno delavnico z naslovom: »Evropski programi in iskanje poslovnih partnerjev v EU«, ki bo potekala v petek, 18. marca 2016, od 10.00 ure do 13.00 ure v prostorih Razvojne agencije Zgornje Gorenjske, Spodnji Plavž 24e, Jesenice.

Evropska unija izvaja številne evropske programe, ki prek razpisov podeljujejo sredstva za projekte v katerih lahko sodelujejo tudi mikro, mala in srednja podjetja.

Delavnica je namenjena podjetnikom, ki želijo v kratkem času dobiti bistvene informacije o ključnih programih EU, ki so primerni za mikro, mala in srednja podjetja ter predstavitvi mreže Enterprise Europe Network, ki brezplačno pomaga MSP na področju širitve poslovanja, trženja tehnoloških rešitev in inovacij ter vključevanja podjetij v mednarodne projekte.

Program delavnice:

  • Predstavitev aktivnosti Evrope Direct točke,
  • Predstavitev brezplačnih aktivnosti evropske mreže ENTERPRISE EUROPE NETWORK za pomoč mikro, malim in srednjim podjetjem pri širjenju poslovanja v tujino, prenosu ter trženju tehnologij in inovacij ter vključevanju v mednarodne raziskovalno-razvojne projekte
  • Pregled programov EU (centralizirani vs. decentralizirani programi EU, kako delujejo, kdo odloča o prioritetah programov, itd.)
  • Predstavitev izbranih programov EU v katerih lahko sodelujejo tudi MSP (Eurostars, Eureka, Erasmus za mlade podjetnike, Program za konkurenčnost mikro, malih in srednjih podjetij-COSME, Horizon 2020, Ambient Assisted Living, …)
  • Diskusija: Vprašanja in odgovori.

Delavnico bo izvedel Sebastjan Rosa, svetovalec mikro/malim in srednjim podjetjem za programe EU pri Znanstveno-raziskovalnem središču, Univerze na Primorskem.

Na delavnico so vabljena mikro, mala in srednje velika podjetja ter potencialni podjetniki oz. vsi, ki jih tematika zanima.

Prijave: Razvojna agencija Zgornje Gorenjske, kontaktna oseba: Eldina Čosatović, mag., Tel: (04) 581 34 19, e-naslov: ejobAsbhps/tj.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov