Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Poslovno sodelovanje

Številka 09-2016 | Področje: B2B - ponudba : povpraševanje

Borzo poslovnega sodelovanja najdete tukaj, celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja pa je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-feb-31

Majhno švedsko podjetje je zasnovalo posebno držalo za kartice zasnovano za enostavno rokovanje za primer potovanj. Podjetje išče proizvajalca, ki je družbeno odgovorno in trajnostno naravnano.

EEN-feb-32

Poljsko podjetje specializirano za predelavo in distribucijo kave, išče nove dobavitelje zelene kave in instant kave.

EEN-feb-33

Podjetje iz Velike Britanije prodaja paleto edinstvenih večnamenski modularni sistemov prtljage za smuči, boarde in z njimi povezanim orodjem, išče proizvajalce prtljage v Evropi.

EEN-feb-34

Francosko podjetje, specializirano za visoko kakovostno pohištvo lesa za otroke, išče dolgoročnega partnerja, sposobnega proizvajati kakovostne kartonske škatle različnih velikosti in zagotoviti po meri oblikovano embalažo iz pene ekspandiranega polistirena za zaščito izdelka med shranjevanjem in prevozom. Podjetje želi skleniti sporazum o proizvodnji s proizvajalci kartonskih škatel s sedežem v Evropi.

EEN-feb-35

Nemško podjetje specializirano v  predelavi  delov za tovornjake, išče nove dobavitelje na trgu nadomestnih delov po vsem svetu, ki lahko zagotovijo rabljene sklopke tovornjakov  proizvajalca Sachs. Podjetje išče dolgoročno trgovinsko partnerstvo s trgovci ali dobavitelji rabljenih delov za tovornjake in avtomobilskih trgovcev rezervnih delov.

EEN-feb-36

Nizozemsko podjetje ponuja trgovsko posredniške storitve proizvajalcem vegetarijanskih in veganskih živil, kisov, marinad, omak za kuhanje, začimb, čajev, kave in kakava in izdelkov, ki so brez glutena, brez laktoze, brez umetnih konzervansov, barvil in arom. Podjetje ponuja sporazum o zastopanju z uvozom in distribucijo storitev, sporazum o trgovskem zastopanju in sporazum o skupnem podjetju.

EEN-feb-37

Poljsko podjetje za izvajanje IT projektov, zlasti za trgovske verige in svetovalna podjetja, išče finančne partnerje. Podjetje išče partnerstvo za dva IT projekta v svetovnem merilu: inovativen, integriran, dinamičen sistem upravljanja cen za komercialne mreže in inteligentni sistem vrednotenja podjetij, vključno s start-up-i. Podjetje je pripravljeno sodelovati v okviru finančnega sporazuma ali sporazuma o skupnem podjetju.

EEN-feb-38

Angleški dobavitelj naprednih CAD CAM rešitev za predelovalno industrijo išče distributerja v Sloveniji. Podjetje s projektiranjem, proizvodnjo in nadzorom programske opreme zagotavlja popolne, samodejne CAD CAM rešitve,  za kompleskno oblikovane produkte od koncepta do realne izvedbe.

EEN-feb-39

Belgijsko podjetje, specializirano v proizvodnji prehranskih dopolnil, išče distributerje ali verige lekarn za distribucijo svoje palete zeliščnih in bioterapevstkih izdelkov.

EEN-feb-40

Belgijsko podjetje je razvilo ergonomsko, interaktivno in prilagodljivo napravo. Ta naprava združuje robotiko in virtualno realnost ter je namenjena rehabilitiaciji oslabljenih zgornjih okončin po kapi odraslih ali otrokom s cerebralno paralizo. Podjetje išče distributerje s strokovnim znanjem na trgih rehabilitacije.

EEN-feb-41

Nizozemsko podjetje, ki je strokovnjak na področju svetovanja in podpornih storitev za poslovni razvoj podjetij, zagotavlja polno operativno podporo podjetjem, katerih cilj je razvoj njihovega poslovanja na Nizozemskem. Podjetje ponuja svoje storitve kot trgovski zastopnik ali podizvajalec (glede na potrebe).

EEN-feb-42

Poljsko podjetje je razvilo in patentiralo rekreacijsko vozilo na ročni pogon na kolesih in išče proizvajalca koles, športne opreme ali finančnega investitorja, ki bi financiral proizvodnjo in distribucijo proizvoda na trgu. Podjetje ponuja delež v dobičku ali v podjetju.

EEN-feb-43

Češko podjetje, ki proizvaja ekološko univerzalni 'sendvič' sistem za suho gradnjo in lepljene lesene tramove, išče distributerje ali želi biti podizvajalec za podjetja, ki sodelujejo pri gradnji stavb.

EEN-feb-44

Romunsko podjetje specializirano v krojenju in šivanju obutvenih delov, išče dolgoročno mednarodno sodelovanje na evropskem trgu v obliki sporazuma o proizvodnji in nudi podizvajalske storitve. Podjetje neprestano raste in razvija svoje proizvodne zmogljivosti, tako v smislu osebja in opreme, da bi lahko izpolnilo potrebe in zahteve obutvenih podjetij v smislu podizvajlskega sporazuma.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: qfusb/bs{fotflAh{t/tj

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: ffoAnsb/tj in nbslp/njmfolpwjdAnsb/tj

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Jana Vidic

Tel: 01 / 583 08 10

E-mail: kbob/wjejdAp{t/tj

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: tfcbtukbo/sptbA{st/vqs/tj


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov