Podjetniška tržnica v Mariboru

SPIRIT Slovenija, javna agencija ob finančni podpori Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo organizira evropsko kampanjo Evropski teden podjetništva 2013 v Sloveniji. Izvajalec poslovnega dogodka je Mariborska razvojna agencija.

Podjetniška tržnica v Mariboru se bo odvijala v okviru krovnega podjetniškega dogajanja pod skupnim naslovom PRIHODNOST JE V PRAVI IDEJI. Vzporedno bo potekala R:R Tribuna, Univerze v Mariboru. Več informacij o dogodku je dostopnih na naslednji spletni povezavi

V okviru Podjetniške tržnice bodo na voljo info točke podpornih institucij za podjetništvo in inovativnost (razvojne agencije, VEM točke, podjetniški parki, tehnološki inkubatorji, Europe direct info točka idr.). Predstavniki različnih institucij vam bodo nudili različne aktualne poslovne informacije o ustanovitvi podjetja, o možnostih financiranja podjetniških podjemov, trženju vaših produktov in storitev s pomočjo različnih mednarodno dostopnih orodij, vstopu na tuje trge in še in še.

Seznam podpornih institucij, ki se bodo predstavile na Podjetniški tržnici (DOC, 1 mb)

V sklopu Podjetniške tržnice v Mariboru  bo potekala tudi predstavitev 3D tiskalnika za hitro prototipiranje, v sklopu projekta ROGLAB.

Hkrati predstavlja Podjetniška tržnica priložnost več za poslovno mreženje in spoznavanje novosti v vašem lokalnem/regionalnem okolju. Priložnost več, da jo izkoristite in naredite odločnejši korak naprej v vaši podjetniški karieri. 

Vabljeni so:

  • študentje zadnjih letnikov in absolventi,
  • brezposelni,
  • drugi iskalci  zaposlitve,
  • vsi, ki imajo dobro poslovno idejo in vidijo poslovno priložnost,
  • podjetniki začetniki, start-upi. 

Datum:

četrtek 28. november 2013, ob 14:00 uri

Lokacija:

Hotel Habakuk, Pohorska ulica 59, 2000 Maribor (poišči na zemljevidu)  

Program:

Program prireditve je na voljo na spletni povezavi (DOC, 1,26 mb). Spremljajte nas na Twitterju: @podjetni.

Dogodek bo moderirala ga. Katja Finec Kos, diplomirana psihologinja. Je vodja delavnic za medosebno komuniciranje ter dolgoletna radijska novinarka, moderatorka in sourednica. Ima večletne izkušnje na področju marketinga in odnosov z javnostmi. Danes jo srečate predvsem kot voditeljico kulturnih, družabnih in poslovnih dogodkov, v vlogi predstavnice za medije Fotokluba Maribor ter koordinatorko dejavnosti Zavoda za psihologijo vzgoje, psihoterapijo in svetovanje.

Prijave:

VSTOP PROST. Obvezna je prijava, preko spletne prijavnice.

Dodatne informacije:

Za dodatne informacije smo vam na voljo preko telefona: 01 5891 870 ali preko elektronske pošte: promocija@spiritslovenia ali preko organizatorja:

Dijana Bestijanić
Enterprise Europe Network
Mariborska razvojna agencija
Pobreška cesta 20
SI-2000 Maribor
Tel: +386 (0)2 333 13 19
Fax: +386 (0)2 333 13 09
E-pošta: ejkbob/cftujkbojdAnsb/tj
Spletna stran: http://een.mra.si

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov