Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

OBALNO-KRAŠKA REGIJA: Startup vikend novih tehnologij v Kopru

Številka 46-2018 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: od 15. do 17. novembra 2018

Kraj: Center mladih Koper, Gregorčičeva 4, Koper

Kulturno izobraževalno društvo PiNA v sklopu platforme StartUp Koper-Capodistria, z namenom seznanitve mladih in širše javnosti z novimi tehnologijami in pristopi v podjetništvu, vabi na StartUp vikend novih tehnologij, ki bo potekal od 15. do 17. novembra 2018 v Centru mladih Koper.

Ste željni podjetniških izzivov in želite razviti podjetniško idejo, s katero lahko prispevate k razvoju podjetniške kulture v Mestni občini Koper in širše?

Vabijo vas na StartUp vikend novih tehnologij v sklopu katerega bodo mladim do 35. leta, ponudili priložnost, da v svojih idejah in rešitvah izkažejo inovativnost in tržno usmerjenost, na podlagi zastavljenih izzivov iz lokalne skupnosti. Glede na ponujene izzive, boste pod strokovnim mentorstvom in s pomočjo uspešnih podjetnikov, razvijali poslovne modele, produkte ali storitev.

Izzivi, katerih se lahko lotite:

  1. Digitalna obogatitev Čudolandije
  2. Virtualna Pretorska palača
  3. Sladka Istra - obogatitev z digitalno tehniko
  4. Zgodovinski razvoj mesta Koper
  5. Glem - center podeželja

Program StartUp vikenda bo objavljen naknadno.

Udeležili se boste lahko tudi delavnic o novih tehnologijah z demonstracijo (Arduino, VR, 3D prinitng, blockchain in pitching).

Nagrade za tri najbolj inovativne podjetniške ideje

Nagradni sklad StartUp vikenda je 1.500 evrov in praktične nagrade, razdelili pa ga bodo med tri najbolje ocenjene inovativne podjetniške ideje oziroma rešitve. Prva najbolje ocenjena ideja oz. rešitev bo prejela denarno nagrado v višini 1000 evrov, druga 300 evrov in tretja 200 evrov. Vse nagrade so v bruto znesku.

Ob zaključku StartUp vikenda bo strokovna komisija pregledala izdelane podjetniške rešitve in ocenila predstavitve finalistov na podlagi predhodno določenih kriterijev. V primeru, da nobena podjetniška ideja oz. rešitev ne zadostuje minimalnim kriterijem, si komisija pridružuje pravico, da nagrade ne podeli.

Udeležba na dogodku je brezplačna.

Prijave: Prijave zbirajo na spletnem obrazcu do vključno torka, 13. novembra 2018 oz. do zapolnitve prostih mest. Elektronsko prijavnico najdete tukaj.

Dodatne informacije:e-naslov: jogpAnmbej.lpqfs/tj in jogpAtsfejtdf.spuvoeb/tj.

Več o dogodku


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov