Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

OBALNO-KRAŠKA REGIJA: Brezplačni dogodek - »Uvod v digitalni marketing«, Koper

Številka 44-2018 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: 9. november 2018, ob 9. uri

Kraj: Fakulteta za Management Univerze na Primorskem, Cankarjeva ulica 5, Koper

UIP Univerzitetni razvojni center in inkubator Primorske v sodelovanju z Javno agencijo SPIRIT Slovenija v okviru Programa podpornih storitev subjektov inovativnega okolja v Republiki Sloveniji v letih 2018 in 2019 »SIO 2018-2019« organizira v sodelovanju s Fakulteto za Management Univerze na Primorskem delavnico digitalnega marketinga za inovativne potencialne podjetnike, inovativne posameznike, dijake, študente, pedagoške delavce, raziskovalce, nova in obstoječa podjetja s potencialom hitre rasti »start up«.

Digitalni marketing je oglaševanje preko digitalnih medijev. Od tradicionalnega marketinga se razlikuje v tem, da vključuje uporabo kanalov, ki nam omogočajo analizo kampanj, s katero razumemo kaj deluje in kaj ne.

Podjetja za digitalni marketing se v glavnem poslužujejo platform in orodij kot so Google oglaševanje, Facebook, spletne strani itd. z namenom, da se povezujejo in komunicirajo s (potencialnimi) kupci in uporabniki.

Program delavnic bo usmerjen v predstavitev aktivnosti UIP-Univerzitetnega razvojnega centra in inkubatorja Primorske in programa »SIO 2018-2019«, ter še posebej obravnavi tematike digitalnega marketinga, ki je postal v času popolne globalizacije trga eden od ključnih nosilcev rasti organizacij.

“Danes je podjetje brez kakovostnega (digitalnega) marketinga, kot riba na suhem!”

Predavatelj bo na temo dogodka predstavil pomen digitalnega marketinga, priložnosti, napake, ki jih nekateri delajo, predstavil bo različne kanale digitalnega marketinga, trende in orodja, ki vam pomagajo pri odločitvah, merjenju uspešnosti spletnega marketinga in trženju.

Pri digitalnem marketingu je tako, da se vse na spletu hitro spreminja. Ta vlak digitalne komunikacije resnično brzi neverjetno hitro in vedno težje bo skočiti nanj. Na naši delavnici bomo poskrbeli, da bo skok na vlak varen in prijeten.

Gost, ki bo predaval s seboj prinaša inspiracijo, ideje in nova znanja, da bodo vaši kupci želeli komunicirati z vami (in ne obratno).

Gost delavnice: Martin Korošec, marketinški strokovnjak, svetovalec številnim večjim podjetjem, avtor 3 marketinških knjig, voditelj delavnic o online marketing-u, ki jih je do zdaj obiskalo že več kot 700 podjetij.

Program dogodka:

Sklop

Termin

Vsebina programa

1

09:00 - 09:15

Predstavitev programa SIO 2018 - 2019 in podpornega podjetniškega okolja UIP Univerzitetnega inkubatorja Primorske in Javne agencije SPIRIT Slovenija

Dorijan Maršič, Lara Pirc

2

09:45 - 11:00

Digitalni marketing, Martin Korošec

3

11:00 - 11:15

Odmor za mreženje med udeleženci

4

11:15 - 12:00

Predstavitev primerov dobre prakse

5

12:00 - 12:15

Vprašanja za predavatelja, mreženje

Organizator si dopušča pravico zamenjave vsebine ali predavatelja v primeru višje sile.

Moderator: Dorijan Maršič, Univerzitetni razvojni center in inkubator Primorske d.o.o.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije: Več informacij obite na e-naslovu: mbsb/qjsdAvjq/tj.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov