Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Poslovno sodelovanje

Številka 17-2014 | Področje: B2B - ponudba : povpraševanje

Celotno bazo poslovnih priložnosti najdete tukaj.

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-apr-51

Švedsko podjetje specializirano na področju načrtovanja, razvoja, izpopolnjevanja in distribucije aluminijastih profilov in komponent išče dobavitelje aluminijastih palic in profilov in se zanima za sodelovanje v obliki podizvajalske pogodbe.

EEN-apr-52

Francosko podjetje specializirano na področju oblikovanja jekla išče partnerje dejavne na področju kolutov feritnega, avstenitnega in martenzitnega  nerjavečega jekla  kot surovine in se zanima za dolgotrajno sodelovanje v obliki recipročne proizvodnje.

EEN-apr-53

Švedsko podjetje dejavno na področju  proizvodnje notranje  dekoracije, tako tekstila kot pohištva, išče podizvajalce specializirane  v šivanju netkanih tkanin (Fiber krpa), ki imajo možnost tiskanja logotipa švedske družbe na izdelke.

EEN-apr-54

Švedsko podjetje dejavno znotraj sektorja notranje dekoracije in proizvodnje tako tekstila kot pohištva iz kovine  išče partnerje specializirane na področju rezanja kovin za dolgotrajno sodelovanje v obliki podizvajalske pogodbe.

EEN-apr-55

Italijanski profesionalni fotograf specializiran na področju mode in notranjega oblikovanja išče trgovske posrednike za sodelovanje v obliki podizvajalske pogodbe.

EEN-apr-56

Madžarski trgovec na debelo in izvajalec del na področju gradbeništva se zanima za razširitev svojega profila na področje energijske učinkovitosti, natančneje obnovljivih virov energije in išče partnerje za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah, licenčnega sporazuma ali vzajemnega partnerstva.

EEN-apr-57

Hrvaško podjetje specializirano na področju prodaje izdelkov za manikuro, pedikuro in gel nohte, kot tudi zagotavljanju storitev (pedikura, manikura, itd.) nudi trgovsko posredniške storitve in se zanima za sodelovanje v obliki franšiznega sporazuma ali vzajemnega sodelovanja.

EEN-apr-58

Poljsko podjetje specializirano na področju trgovskih storitev ter distribucije hrane in kemičnih proizvodov nudi svoje storitve podjetjem, ki želijo svoje proizvode predstaviti poljskemu trgu in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-apr-59

Avstrijsko podjetje z več kot šestdeset letno tradicijo dejavno na področju dekorativne razsvetljave išče ambicioznega in izkušenega poslovnega naslednika zaradi upokojitve.

EEN-apr-60

Švedsko podjetje specializirano na področju razvoja in proizvodnje PVC - materialov in eno najdaljših varilnih miz za PVC - material (102 metra) išče industrijskega partnerja za proizvodnjo tkanin znotraj svoje proizvodnje linije in se zanima za sodelovanje v obliki  sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-apr-61

Madžarsko družinsko podjetje specializirano na področju proizvodnje kmetijsko-živilskih proizvodov za gojenje rastlin in vzrejo živali išče distributerje za sodelovanje v obliki  sporazuma o distribucijskih storitvah ali trgovinskega sporazuma.

EEN-apr-62

Češki proizvajalec plastičnih proizvodov za gospodinjstvo in vrt (vrtni zaboji, cvetlični lončki, držala za balkonske rože, itd.) nudi podizvajalska dela in se zanima za dolgotrajno sodelovanje.

EEN-apr-63

Angleški proizvajalec visoko kvalitetnih pretvornikov zvoka išče distributerje in se zanima za sodelovanje v obliki  sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-apr-64

Srbsko podjetje dejavno na področju organske prehrane rastlin (semen, hišnih in vrtnih rastlin) išče partnerje za distribucijo svojih ekoloških proizvodov in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-apr-65

Romunsko podjetje specializirano v proizvodnji lesenih izdelkov kot so stopnišča, vrata in okenski okvirji išče distributerje in se zanima za sodelovanje v obliki podizvajalske pogodbe ali  sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-apr-66

Italijanski proizvajalec pohištva iz naravnih in edinstvenih materialov kot smreka, oreh in macesen išče trgovske posrednike ali distributerje in se zanima za sodelovanje v obliki trgovskega sporazuma ali sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-apr-67

Grški proizvajalec in dobavitelj toplotnih cevi iz ogljikovega in nerjavečega jekla, nekovinskih in posebnih zlitin išče partnerje dejavne na področju proizvodnje kotlov za sodelovanje v obliki podizvajalske pogodbe ali proizvodnega sporazuma.

EEN-apr-68

Angleško podjetje specializirano na področju testiranja in skladnosti s poudarkom na testiranju plastike in gume išče partnerje in se zanima za sodelovanje v obliki podizvajalske pogodbe.

EEN-apr-69

Italijansko podjetje dejavno na področju patentiranja in razvoja zaščitnih jopičev in hlač išče distributerje s kontakti na področju policijskega in vojaškega trga in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-apr-70

Italijanska pekarna specializirana v proizvodnji visoko kakovostnih pekovskih izdelkov (kruh, pecivo, slaščice, itd.) išče distributerje za sodelovanje v obliki vzajemnega partnerstva ali franšiznega sporazuma.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Aida Pidić

Tel: 01 / 589 85 31

E-mail: bjeb/qjejdAh{t/tj

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: ffoAnsb/tj in nbslp/njmfolpwjdAnsb/tj

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Bogdan Sovinc

Tel: 01 / 583 08 14

E-mail: cphebo/tpwjodAp{t/tj

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: tfcbtukbo/sptbA{st/vqs/tj


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov