Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Nov cikel Podjetniškega TOP! programa

Številka 41-2018 | Področje: Za mlade

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Vir in informacije: Primorski tehnološki park, 8. 10. 2018, www.primorski-tp.si

V Primorskem tehnološkem parku so v začetku oktobra pričeli izvajati nov cikel Podjetniškega TOP! programa. Na poziv k sodelovanju se je odzvalo triindvajset potencialnih start-upov, izmed katerih je strokovna komisija izbrala dvanajst najboljših. Sodelujoče ekipe ali posamezniki bodo v šestih tednih, do 21. 11. 2018, z vrhunskimi predavatelji in podjetniškimi mentorji razvili delujoč poslovni model.

Tokratna generacija bodočih poslovnežev bo v sklopu šestih predavanj in tekom osebnega podjetniškega mentorstva z uspešnimi podjetniki imela možnost poglobiti znanja o raziskovanju in testiranju trga, prodaji, marketingu in o sodobnih podjetniških orodjih.

Cilj programa je, da podjetnike naučijo, kako naj na hiter in učinkovit način preverjajo ali za njihove ideje na trgu obstaja poslovna priložnost. Pri tem jih vodijo skozi proces razvoja poslovnega modela, ki jim bo omogočil znatno več možnosti za poslovni uspeh.

Komisijo so najbolj prepričali: Robert Gomišček (Ypsichair.com - preklopni sedež za sedenje v naravi), Vida Marušič (Zaposlitveni center Zavod Štefanov - pralnica perila z namenom zaposlovanja invalidov), Denis Kranjc (Optispin - portal za optimizacijo naročniških razmerij na področju telekomunikacij), Barbara Štokelj (Senior Caffè - celostna ponudba storitev za pomoč starostnikom in njihovim družinam), Karin Zorn (Make-up artist - vizažistka), Boštjan Mikuž (Alpe Adria Adventurers - izleti v Vipavski dolini), Simon Rajšp (Onnose Adventures - izleti v Vipavski dolini), Amela Talič  (Znanstveni muzej), Andrej Sirk (Rokovi vinogradi – vina iz Goriških Brd), Aleksej Dolinšek (RockVelo - kolesarjenje v Vipavski dolini), Uroš Rojc (Kreativna Agencija Oi!).

V Podjetniškem TOP programu, ki ga je Primorski tehnološki park pričel izvajati leta 2016, je doslej sodelovalo že 32 mladih podjetij oz. podjetniških ekip. Med njimi so nekatera tako napredovala, da že ustvarjajo nove zaposlitve, uspešno pridobivajo kupce v Sloveniji in tujini in hitro rastejo.

Dodatne informacije: Marjana Simčič Humar, marketing & PR, GSM: 041 840 227, e-naslov: nbskbob/tjndjdAqsjnpstlj.uq/tj.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov