Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

KOROŠKA REGIJA: Poslovanje v Avstriji - »Individualni informativni dan«, Dravograd

Številka 39-2018 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: 9. oktober 2018, od 9. ure dalje

Kraj: v prostorih GZS, Območna zbornica Koroška, Koroška cesta 47, Dravograd

Vsem podjetjem in podjetnikom, ki se zanimajo za sodelovanje z Avstrijo, ali že imajo stike in bi želeli pridobiti podrobnejše informacije in nasvete v zvezi s poslovanjem na avstrijskem trgu, nudijo možnost brezplačnega individualnega svetovanja.

Prvo svetovanje obsega informativni pogovor o običajih in navadah, ki veljajo na trgu sosednje Avstrije, o prvih korakih na področju izvoza, o razmerah na ciljnem trgu, itd..

Svetovalca boste lahko osebno vprašali, kaj vas najbolj zanima, kot npr. posebnosti poslovanja v Avstriji, kako ustanoviti podjetje, podružnico, kakšna je davčna zakonodaja, na kaj morate biti pozorni pri sklepanju pogodb,…

Informativni dan je ena izmed možnosti, ki jih nudi GZS Območna zbornica Koroška za pospeševanje sodelovanja s podjetji v sosednji Avstriji.

Svetoval vam bo član Slovenske gospodarske zveze iz Celovca mag. Miran Breznik, svetovalec z dolgoletnimi izkušnjami na področju izvoza in internacionalizacije. Gre za svetovalno podjetje z mednarodnimi izkušnjami, ki je že številnim slovenskim podjetjem pomagalo pri vstopu na nemško govoreče trge  in nudilo tudi podporo pri ustanovitvi podjetja v Avstriji.

Za mala in srednje velika podjetja je odpiranje tujih trgov zelo oteženo, zato žal mnoga podjetja ne koristijo tržnih priložnosti, ki se jim ponujajo v tujini. Svetovalec mag. Miran Breznik nudi pomoč tudi pri iskanju novih poslovnih partnerjev in potencialnih strank v Avstriji in Nemčiji.

Udeležba na dogodku je brezplačna.

Prijava: Obvezna predhodna prijava na e-naslov: p{/lpsptlbAh{t/tj najkasneje do 5. 10. 2018, do 12. ure.

Dodatne informacije: GZS OZ Koroška, Tel: (02) 87 23 250.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov