Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

SAVINJSKA REGIJA: Brezplačni dogodek - »Podjetniški vidik poslovanja malih turističnih ponudnikov«, Rogaška Slatina

Številka 37-2018 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: 13. september 2018, s pričetkom ob 10. uri

Kraj: Mrežni podjetniški inkubator Vrelec d.o.o. (1. nadstropje, sejna soba) Prvomajska ulica 35, Rogaška Slatina

Mrežni podjetniški inkubator Vrelec d.o.o vas vabi  na brezplačni dogodek z naslovom: »Podjetniški vidik poslovanja malih turističnih ponudnikov«, ki bo potekal v četrtek, 13. septembra 2018, s pričetkom ob 10. uri v Mrežnem podjetniškem inkubatorju Vrelec d.o.o. (1. nadstropje, sejna soba) Prvomajska ulica 35, Rogaška Slatina.

Program:

  • Turist in njegova pričakovanja ter prvi kontakt gosta z turističnim delavcev ter gostoljubnost, ki jo pričakuje (Mirjana Ivanuša-Bezjak)
  • Kako poslovati z portalom Airbnb in Booking.com ter davčni vidik poslovanja (Klara Korenč)
  • Kaj moramo storiti da se bo gost vračal oz. nas priporočal? Akronim z napotki za vsakodnevno uporabo. (Mirjana Ivanuša-Bezjak in Klara Korenč)

Predavateljici:

  • Mirjana Ivanuša-Bezjak je strokovna sodelavka in avtorica člankov s področja turizma v reviji Destinacija in soavtorica knjige Prisrčno dobrodošli ter članica Regijskega sveta za male hotelirje pri Štajerski gospodarski zbornici. Kot poslovna svetovalka in predavateljica predmetov s področja vodenja in človeških virov na področju turizma prenaša svoje znanje in izkušnje turističnim delavcem in kot članica SRIPT turizem soprispeva k oblikovanju razvoja slovenskega turizma. Imenovana je avtorica spletne strani: http://gostoljuben.si/ ter www.hitri-poslovni-sestanki.si.
  • Klara Korenč je dolgoletna in izkušena sobodajalka in so-gostiteljica, poznavalka sobodajalstva in svetovalka za sobodajalce, organizatorka dogodka Srečanje sobodajalcev Slovenije, Airbnb strokovna svetovalka. in www.klarinsvet.si/blog/.

Predviden zaključek dogodka je ob 11.30 uri.

Vljudno vabljeni ljudje s podjetniško idejo, ki so zaposleni a razmišljajo o lastni podjetniški poti in brezposelni, ki se odločajo o ustvarjanju lastnega delovnega mesta s podjetniško idejo, študentske in mladinske organizacije, inštitucije znanja, višji razredi osnovnih šol v regiji.

Udeležba je brezplačna!

Dodatne informacije: Več informacij dobite pri Katji Kolarič, Tel: (03) 620 26 00, e-naslov: sfdfqdjkbAjolvcbups.st/tj.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne




Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov