Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

OSREDNJESLOVENSKA REGIJA: Brezplačno predavanje - »Poslovno komuniciranje 3.0«, Ljubljana

Številka 37-2018 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: 13. september 2018, od 10.00 do 13.30 ure

Kraj: Ljubljanski univerzitetni inkubator

Komunikacija je dejavnost, ki se ji ne moremo izogniti in jo opravljamo bolj ali manj uspešno skozi celo življenje. Vsa naša razmišljanja, ki jih premlevamo sami zase ali pa jih sporočimo svojim bližnjim, sodelavcem, znancem in neznancem, predstavljajo komunikacijo. Različne oblike komuniciranja zavzemajo veliko večino človekovega življenja, vse od prvega joka naprej. Spretnost uspešnega komuniciranja je življenjsko pomembna spretnost, katere osnovni namen je biti razumljen tako v vsakdanjem življenju pri sporazumevanju v družini, v prijateljskem krogu, v stiku s sodelavci, kot tudi v poklicnih situacijah, ko smo v vlogi poslovneža, prodajalca, pogajalca, svetovalca, učitelja.

Osnovne sposobnosti komuniciranja - nujne za preživetje so verjetno prirojene – jok ob lakoti in utrujenosti, smeh ob različnih notranjih občutjih. Sposobnosti zrele komunikacije pa se je potrebno naučiti.

Na predavanju boste spoznali osnovne pojme s področja komuniciranja ter vrste in načine komuniciranja. Izvedeli boste, kaj je poslovno komuniciranje, spoznali njegove funkcije, namen, cilje in posebnosti, se seznanili, kako s komunikacijo vplivamo na druge. Videli boste različne komunikacijske modele in spoznali proces komuniciranja v današnjem času.

Predavatelj bo govoril predvsem o:

  • "Vse komunicira" - ABC sodobnega poslovnega komuniciranja
  • Notranje poslovno komuniciranje
  • Zunanje poslovno komuniciranje
  • Pomen kreativnosti v komuniciranju
  • Praktični primeri iz prakse

Predavatelj: Žiga Novak je voditelj delavnic in projektov na področju razvoja ekip in posameznikov, deluje kot trener kreativnega razmišljanja, moderator participativnih procesov in strokovnjak za igrifikacijo. Žiga je leta 2013 vodi Skupino Orehov gaj, ki vključuje izobraževalno in prireditveno središče Orehov gaj, posebno prizorišče za dogodke Prodajalna - special event venue v središču Ljubljane, doživljajsko agencijo TeamBuildingLab in druge blagovne znamke na področju organizacije dogodkov. Žiga ima sicer več kot 15 let izkušenj na področju inovativne organizacije prireditev (med drugim tudi sodelavec EBRD v Londonu, časopisa The Slovenia Times, kot start-up manager za prireditveno središče Jamski dvorec pred Postojnsko jamo in organizator velikih vojaško-zgodovinskih spektaktlov v Parku vojaške zgodovine Pivka.

Predavanje je namenjeno študentom, mladim, ki so na začetku svoje podjetniške poti in tistim, ki so že zaorali na podjetniško pot.

Predavanje je brezplačno! Pohitite s prijavo, število mest je omejeno.

Dodatne informacije in prijave


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov