Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

SAVINJSKA REGIJA: Predstavitev zasavskih podjetnikov na 51. MOS v Celju

Številka 37-2018 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: od 11. do 16. septembra 2018

Kraj: Celjsko sejmišče, hala K, razstavni prostor 27

Slovenska podjetniška točka SPOT svetovanje Zasavje v septembru 2018 organizira skupinski nastop zasavskih podjetnikov na 51. Mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti MOS v Celju.

Predstavitev bo potekala v okviru aktivnosti odpiranja novih poslovnih priložnosti za mala in srednja podjetja, ki jih izvaja točka SPOT svetovanje Zasavje. Na sejemskem prostoru št. 27 v dvorani K se bo s svojimi produkti in storitvami predstavilo 17 podjetnikov in podjetij z namenom pridobivanja novih potencialnih poslovnih partnerjev.

V času predstavitve na sejmu bo potekalo tudi srečanje s skupino podjetnikov iz Aleksinca (Republika Srbija), saj SPOT svetovanje Zasavje izvaja tudi aktivnosti čezmejnega sodelovanja s podjetniki in podjetniškimi podpornimi institucijami iz tujine.

Podjetniki in potencialni podjetniki boste na sejmu lahko dobili informacije tudi o drugih aktivnostih točke SPOT svetovanje Zasavje, ki jih izvajata konzorcijska partnerja Območna obrtno-podjetniška zbornica Zagorje in Trbovlje.

Vabljeni na predstavitev v času od torka, 11. septembra, do nedelje 16. septembra 2018 v hali K, na razstavnem prostoru št. 27.

Udeležba na dogodku je za razstavljalce brezplačna!

Dodatne informacije: Tel: (03) 56 68 080, (03) 56 32 950, 041 470 555 ali 041 458 081, e-naslov: ufb/vscbojkbAp{t/tj ali tbtb/qfhboAp{t/tj.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov