Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

OSREDNJESLOVENSKA REGIJA: Startup šola - »PARK KREATIVNE MOBILNOSTI«, Ljubljana

Številka 37-2018 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: med 14. in 21. septembrom 2018

Kraj: Ljubljana

Tehnološki park Ljubljana med 14. in 21. septembrom 2018, organizira startup šolo »PARK KREATIVNE MOBILNOSTI« ter poziva ustvarjalce, da se jim pridružijo v ustvarjalnem laboratoriju, kjer boste skupaj z mentorji snovali poslovne ideje in reševali izzive Ljubljane s področja mobilnosti.

Vabijo umetnike, oblikovalce in vse kreativne osebe, ki jim ni vseeno, kakšen javni prostor si delimo in kako ga uporabljamo, da se jim pridružijo.

Projekt je namenjen vsem, ki imajo ideje, ki bi lahko izboljšale rabo mestnih ulic ali popestrile vsakodnevna romanja od točke A do točke B, vsem ki jim ni vseeno, kako je s prometom v Ljubljani ter vsem, ki jih zanima, kako priti od ideje do konkretnega projekta s finančno podporo in nadgradnjo s poslovnim načrtom.

»PARK KREATIVNE MOBILNOSTI« bo na zabaven in interaktiven način po principu startup šole spodbujal prepletanje umetniškega kreiranja rešitev in uporabe tehničnih veščin. Občanom želijo namreč ponuditi soustvarjanje drugačnih modelov mobilnosti ter pospešiti multidisciplinarni razvoj kreativnih poslovnih idej, zato bodo prijavljenim ustvarjalcem ponudili izzive mesta Ljubljana s področja mobilnosti in jih spodbudili, da rešitve poiščejo skozi kreativno izražanje.

Na startup šoli bodo pod strokovnim umetniškim in poslovnim mentorstvom reševali izzive mobilnosti v Ljubljani in razvijali zamisli za nove umetniške, socialne, podjetniške in eksperimentalne projekte v javnem prostoru pod sloganom letošnjega Evropskega tedna mobilnosti »Združuj in učinkovito potuj!«.

Udeležba je za vse, ki se prijavite do 12. 9. 2018 brezplačna.

Vabljeni na otvoritveni dogodek, ki bo potekal v petek, 14. septembra 2018, ob 17. uri, na ploščadi MSUM, Maistrova ulica 3, Ljubljana.

Dodatne informacije in prijave


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov