Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Poslovno sodelovanje

Številka 07-2014 | Področje: B2B - ponudba : povpraševanje

Celotno bazo poslovnih priložnosti najdete tukaj.

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-Feb-10

Srbska polnilnica vode želi razširiti nabor izdelkov v kategoriji brezalkoholnih pijač, zato išče priznane proizvajalce vode za tehnološko in komercialno sodelovanje. Podjetje je zainteresirano za proizvodno in pogodbeno sodelovanje, odprti pa so tudi za možnost morebitnih skupnih vlaganj.

EEN-Feb-11

Italijanski zastopnik ponuja distribucijske storitve za prodajo kmetijsko-živilskih proizvodov v Italiji. Družba je pripravljena sodelovati s podjetji, ki so locirana v Evropi, Švici, Združenih državah Amerike, Kitajski, Maroku, Tuniziji.

EEN-Feb-12

Špansko podjetje, ki proizvaja opremo za vodnjake in s tem povezane arhitektno zasnovane vodne sisteme, išče usposobljene monterje vodnjakov za sklenitev pogodbe o podizvajanju.

EEN-Feb-13

Podjetje iz Litve, specializirano za proizvodnjo farmacevtskih izdelkov, išče trgovske posrednike (agenti, zastopniki, distributerji).

EEN-Feb-14

Italijansko podjetje, specializirano za proizvodnjo visoko kakovostne avdio opreme, zvočnih ojačevalcev in hi-fi opreme, išče trgovsko-posredniške storitve za distribucijo svojih izdelkov v vseh evropskih državah, na Japonskem, v Južni Koreji, Maroku in ZDA.

EEN-Feb-15

Poljski proizvajalec praškastih premazov išče proizvodna in trgovska podjetja, ki jih zanima nakup njihovih izdelkov in družbe ter se zanimajo za distribucijo tega blaga.

EEN-Feb-16

Francoski grozd je oblikoval integriran paket storitev, namenjen razvoju analgetikov (protibolečinskih zdravil). Ponuja vse na enem mestu, za partnerje ki želijo razviti ali izboljšati analgetike. Grozd išče farmacevtske ali biotehnične družbe in laboratorije za sporazum o storitvah ali podizvajalske storitve.

EEN-Feb-17

Češko podjetje nudi podizvajalske podporne storitve evropskim proizvajalcem, katerih cilj je razviti svojo dejavnost na Češkem in Slovaškem.

EEN-Feb-18

Podjetje iz zahodne Poljske, specializirano za vzdrževanje, modernizacijo in investicijska dela za energetski sektor (vključno z vsemi gradbenimi deli), išče nova naročila (s pomočjo agentov ali zastopnikov) po vsej Evropi in si prav tako želi sodelovati pri večjih projektih kot podizvajalec.

EEN-Feb-19

Bolgarsko podjetje, specializirano za projektiranje, proizvodnjo, prodajo in servis alarmnih sistemov in elektronskih izdelkov, išče zanesljivega partnerja v tujini, za distribucijo svojih izdelkov in rešitev na lokalnem trgu. Podjetje proizvaja celotno paleto požarnih alarmov, kot tudi komunikacijskih modulov in programskih aplikacij za uporabo v varnostnih sistemih in nadzornih centrih.

EEN-Feb-20

Britansko podjetje, ponuja široko paleto izdelkov za zaščito vseh vrst lastnin (stanovanjskih, maloprodajnih, poslovnih in vladnih) pred poplavami. Izdelki segajo od preprostih »naredi sam« rešitev do pasivnih in avtomatskih inženirskih rešitev, ki zahtevajo strokovnjake. Iščejo distributerje.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Aida Pidić

Tel: 01 / 589 85 31

E-mail: bjeb/qjejdAh{t/tj

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: ffoAnsb/tj in nbslp/njmfolpwjdAnsb/tj

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Bogdan   Sovinc

Tel: 01 / 583 08 14

E-mail: cphebo/tpwjodAp{t/tj

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: tfcbtukbo/sptbA{st/vqs/tj


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov