Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

OSREDNJESLOVENSKA REGIJA: Brezplačno predavanje - »Kakšna je bila podjetniška pot Deana Habuša? Pa vaša?«, Ljubljana

Številka 35-2018 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: 30. avgust 2018, od 9. do 13. ure

Kraj: v prostorih Ljubljanskega univerzitetnega inkubatorja

Vabljeni na brezplačno predavanje z naslovom: »Kakšna je bila podjetniška pot Deana Habuša? Pa vaša?«, ki bo potekalo v četrtek, 30. avgusta 2018, od 9. do 13. ure v prostorih Ljubljanskega univerzitetnega inkubatorja.

Dean Habuš bo predstavil svojo podjetniško pot - kako je prišel do ideje, jo testiral na trgu, poiskal optimalno rešitev in le to zopet testiral, dokler ni dobil prave potrditve. Dean ima za sabo že štiri podjetniške zgodbe, dve uspešni in dve, za kateri se rad pošali, da se je iz njih nekaj naučil (neuspešni). Prepričan je, da nisi pravi podjetnik, dokler ne okusiš “neuspeha” in da moraš kot podjetnik v vsaki situaciji ter osebi iskati nekaj pozitivnega. Drugi del njegovega predavanja bo praktična delavnica, kjer se boste lahko vključili s svojimi idejami in postavljali vprašanja vezana na vaše projekte.

Kako začnem svojo podjetniško pot, ko imam idejo? Kako vem, če moja ideja dobra? Ali lahko to presodim sam? Zakaj je pomembno, da najprej definiramo problem na trgu? Na delavnici bodo odgovorili na ta in tem podobna vprašanja, ter na praktičnih primerih predstavili, zakaj je potrebno svojo idejo čim hitreje testirati in trgu. Prisluhnite kako je začel Dean, ki vam bo iz prve roke povedal, zakaj vaše prepričanje (in mnenje najboljših prijateljev), da je ideja dobra ni dovolj in zakaj to ne pomeni, da jo bo trg dejansko sprejel. Predstavil bo tudi probleme s katerimi se je srečeval in načine, kako jih je reševal.

V drugem delu predavanja se boste posvetili vašim idejam in z njimi povezanimi problemi ter vprašanji. Če ste že na podjetniški poti oziroma imate idejo in se srečujete s problemi, na katere bi želeli poglobljene odgovore, lahko svoja vprašanja (s kratkim opisom podjetniške ideje), pošljete objogpAmvj/voj.mk/tj do ponedeljka, 27. 8. 2018, saj bo tako Dean lahko pregledal vašo panogo in ponudil bolj specifične odgovore.

Predavanje je namenjeno: dijakom, študentom in ostali mladim s podjetniško žilico, ki udeležencem nudi temeljna znanja podjetništva.

Predavanje je brezplačno! Pohitite s prijavo, število mest je omejeno.

Dodatne informacije in prijave


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov