Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

OSREDNJESLOVENSKA REGIJA: Brezplačno predavanje - »Kateri so prvi konkretni koraki na podjetniški poti?«, Ljubljana

Številka 35-2018 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: 29. avgust 2018, od 9. do 11. ure

Kraj: v prostorih Ljubljanskega univerzitetnega inkubatorja

Vabljeni na brezplačno predavanje z naslovom: »Kateri so prvi konkretni koraki na podjetniški poti?«, ki bo potekalo v sredo, 29. avgusta 2018, od 9. do 11. ure v prostorih Ljubljanskega univerzitetnega inkubatorja.

Če želite na samostojno podjetniško pot, morate vsekakor biti pripravljeni na birokracijo, kot je - kako ustanoviti podjetje, kako ga formalno odpreti. Spoznali boste različne pravno-formalne oblike podjetij in razlike med njimi. Vse to vam zna vzeti veliko vašega časa in živcev. Odgovorili pa bodo tudi na to, koliko kapitala potrebujete za zagon posla in kje ga dobite.

Predavatelj dr. Blaž Zupan predava podjetništvo na Ekonomski Fakulteti v Ljubljani, vendar ga nikakor ne moremo označiti za teoretika. Ravno nasprotno. Je pravi serijski podjetnik. Svoje zadnje podjetje Optiprint je pred dobrim letom in pol uspešno prodal in se danes že loteva novih poslov.

Dr. Blaž Zupan pravi: »Ključne lastnosti podjetnika so vztrajnost, samozavest, kritičnost do informacij, preudarnost, visoka sposobnost empatije, veselje do ustvarjanja novih rešitev in strast do vsebine dela, veselje do pridobivanja novega znanja in odprtost do mnenj drugih, kreativnost in visok moralni čut.«

Predavanje je namenjeno: dijakom, študentom in ostali mladim s podjetniško žilico, ki udeležencem nudi temeljna znanja podjetništva.

Predavanje je brezplačno! Pohitite s prijavo, število mest je omejeno.

Dodatne informacije in prijave


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov