Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Vabilo podjetjem za posredovanje interesa za skupinsko udeležbo na investicijsko-nepremičninskih sejmih v tujini

Številka 02-2014 | Področje: Kažipot po globalnem trgu

Vir in informacije: http://www.podjetniski-portal.si/, 10. 1. 2014

Mednarodni investicijsko-nepremičninski sejmi predstavljajo stičišče investitorjev, industrijskih razvijalcev in nosilcev investicijskih projektov, arhitektov in inženirjev, finančnih skladov ter nacionalnih in lokalnih razvojnih agencij. Investicijsko-nepremičninski sejmi so zato tudi idealno izhodišče slovenskim podjetjem, ki iščejo tujega investitorja oz. partnerja za razvoj investicijskega projekta.

Vabimo vsa razvojno-industrijska podjetja, regionalne razvojne agencije, inženiring, planerska in projektantska podjetja, družbe za vodenje in izvedbo projektov, nepremičninske agencije ter druga interesna gospodarska združenja in druge subjekte, da nam sporočite svoj interes za skupinsko udeležbo na investicijsko-nepremičninskih sejmih v tujini v letu 2014. Celotno vabilo si lahko preberete na naslednji povezavi.

Na osnovi zbranega interesa ter v okviru danih finančnih možnosti bomo pripravili seznam sejemskih nastopov na investicijsko-nepremičninskih sejmih v tujini za leto 2014.

V pomoč pri odločanju vam nudimo informacijo o pregledu udeležbe na investicijsko-nepremičninskih sejmih v preteklih letih in seznam potencialno zanimivih sejmov.

Predloge nam pošljite na priloženem obrazcu.

Vaše predloge posredujte v skenirani obliki do petka 31. januarja 2014 na elektronski naslov: bokb/fskbwfdAtqjsjutmpwfojb/tj.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov