Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Vhodna gospodarska delegacija arhitektov iz Italije

Številka 33-2018 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: okvirni termin: med 15. in 30. oktobrom 2018

Kraj: Slovenija

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo - Direktorat za lesarstvo in Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija) v sodelovanju z Lesarskim grozdom in Centrom za mednarodno poslovanje pri GZS, organizira v mesecu oktobru vhodno gospodarsko delegacijo arhitektov iz Italije.

Italija predstavlja za slovenska lesarska podjetja enega največjih in tradicionalno najpomembnejših izvoznih trgov, saj panoga na ta trg izvozi preko 20% svojega izvoza oz. preko 130 mio EUR letno. Italijanski trg tudi precej specifičen, saj gre za enega izmed najrazvitejših in konkurenčnih svetovnih trgov, zato je potrebno vlagati izjemno veliko truda in sredstev za vstop in širitev posla. Med ključnimi dejavniki pri krepitvi izvoza na ta trg so zagotovo tudi zaupanje kupca ter prepoznavnost proizvoda/storitve. Oboje je možno lažje in stroškovno učinkoviteje doseči s poslovnimi obiski izbranih italijanski kupcev oz. naročnikov (arhitektov) v slovenskih podjetjih, ko imajo dovolj časa za spoznavanje in graditev zaupanja, tudi z prikazom svojih referenc, proizvodnje in produktov.

Da bi učinkovito podprli slovenske lesarje pri krepitvi izvoza v Italijo, predvidoma konec oktobra letos načrtujemo izvedbo obiskov ciljno izbranih italijanskih arhitektov v Sloveniji pri podjetjih, ki bodo izrazila interes za srečanje z njimi. Arhitekti so namreč lahko prvi ambasadorji vaših produktov, saj jih lahko umeščajo v svoje načrte opreme ali gradnje v kolikor vas in vaše produkte poznajo. Mi bomo poskrbeli, da bodo ti arhitekti osebno obiskani v Italiji s strani našega italijanskega partnerja ter primerno profesionalno nagovorjeni, da vas bodo pripravljeni obiskati. Vi pa jih boste lahko sprejeli v vašem podjetju, se z njimi pogovorili, pokazali vaše reference, kapacitete,..

Prijavite se lahko do 14. avgusta 2018.

Dodatne informacije in prijave


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov