Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Poslovno sodelovanje - 24. 7. 2018

Številka 30-2018 | Področje: B2B - ponudba : povpraševanje

Celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

BRBG20180709001

Bolgarsko podjetje, specializirano za namestitev in podporo  brezžičnih in žičnih naprav za pametni dom, išče nove dobavitelje Z-wave perifernih naprav in nadzornih plošč. Podjetje ponuja sporazum o distribuciji ali sklepanju pogodb s podizvajalci.

Oddaja interesa

BRRO20180709001

Romunsko podjetje dejavno na področju avto-industrije in maloprodaje avtomobilskih delov in opreme (pnevmatike, olje, akumulatorji za osebna vozila itd.) išče tuje proizvajalce in distributerje vseh vrst rezervnih delov in opreme za avtomobile, ki želijo povečati prodajo svojih izdelkov na romunskem trgu na podlagi sporazuma o distribucijskih storitvah.

Oddaja interesa

BRCN20180711001

Kitajsko podjetje, ki trži najrazličnejše izdelke prek svoje spletne trgovine, išče kvalitetne izdelke iz vsega sveta za prodajo svojim kitajskim strankam. V okviru načrta širitve novih kategorij izdelkov, ki jih želijo prodajati prek spletne trgovine iščejo evropske proizvajalce izdelkov za ustno higieno. Kitajsko podjetje potencialnim interesentom ponuja proizvodni sporazum.

Oddaja interesa

BOBE20180706001

Belgijski proizvajalec prehranskih dodatkov oz. dopolnil za otroke in odrasle išče distributerje.

Oddaja interesa

BOFR20180604002

Francosko podjetje, specializirano za zagotavljanje rešitev glede zbiranja in kompostiranja odpadkov, je razvilo inovativno rešitev za zbiranje in avtomatsko kompostiranje živilskih odpadkov, ki se spremenijo v kompost. Podjetje išče partnerje za distribucijo in prodajo izdelka v Evropi.

Oddaja interesa

BOTR20180522002

Turško podjetje specializirano za razvoj integriranih GIS sistemov, vezano na infrastrukturo in georešitve, ponuja poslovne sporazume in sporazume o distribucijskih storitvah komunalnim podjetjem ter ostalim podjetjem, ki se ukvarjajo z upravljanjem distribucijskih omrežij (elektrodistribucija, distribucija plina, geomarketing, ipd.).

Oddaja interesa

BOIT20180620002

Italijansko podjetje specializirano za proizvodnjo elektromedicinske opreme za fizioterapijo, je razvilo tridimenzionalen pozicijski in rotacijski »total-body biofeedback« sistem za fizično-instrumentalno terapijo s funkcijami rehabilitacije, ki omogoča merjenje kotov vrtenja vseh sklepov v 3D. Podjetje ima stabilen in močan položaj na italijanskem trgu in išče trgovske zastopnike/distributerje za njihov novi izdelek v državah EU in zunaj nje.

Oddaja interesa

BOTW20171201001

Tajvansko podjetje proizvaja energijsko varčno motorno olje na bazi aditivov, ki  zmanjšuje emisije ogljikovega dioksida in omogoča podaljšanje življenjske dobe motorja ter maksimalno zmogljivost dizelskih, bencinskih in hibridnih motorjev. Motorno olje se lahko uporablja za avtobuse, težke tovornjake, plovila, kmetijske in gradbene opreme. Podjetje išče partnerje v prometni in avtomobilski industriji za trženje in prodajo njihovega motornega olja na podlagi distribucijskega sporazuma ali sporazuma o trgovskem zastopanju.

Oddaja interesa

BODE20180411001

Nemško podjetje ponuja široko paleto visoko kakovostnih izdelkov na področju wellnessa, kot so izgradnja bazenov, spa oprema, savna in parne kopeli. Njihovo paleto izdelkov je mogoče prilagoditi vsem potrebam oblikovanja, ob uporabi edinstvene, modularne proizvodne tehnologije. Podjetje išče partnerje za sodelovanje, kot so arhitekti, oblikovalci notranjosti in hotelirji, pa tudi distributerji za luksuzni maloprodajni trg. Prav tako iščejo partnerja za skupno podjetje.

Oddaja interesa

BOFR20180628002

Francosko podjetje, ki izdeluje dodatke za hišne živali, išče zastopnike ali distributerje v okviru sporazuma o trgovskem zastopanju ali sporazuma o distribucijskih storitvah. Predvsem ponuja izdelke za pse na prostem.

Oddaja interesa

BOSK20171201001

Slovaško MSP, ki se ukvarja s proizvodnjo aluminijastih nalepk, ploščic tipa CE ipd, išče sodelovanje prek proizvodnega dogovora. Slovaško podjetje ponuja proizvodne zmogljivosti za potrebe tujih podjetij. Iščejo sodelovanje neposredno s proizvajalci, ki potrebujejo označevanje za svoje izdelke (vrsta izdelka ni pomembna – tovrstne nalepke/tablice/ploščice se lahko uporablja v številnih panogah - npr. v avtomobilski industriji, inženirski industriji itd.).

Oddaja interesa

BOHU20180628001

Madžarsko podjetje je razvilo poseben pripomoček za odstranjevanje klopov, ki se ponuja v lekarnah in veterinarskih ambulantah, in omogoča odstranitev klopa iz človeške in živalske kože brez da bi ostal del klopa v koži. Podjetje išče potencialne partnerje, distributerje, ki se zanimajo za nakup in distribucijo izdelka.

Oddaja interesa

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: qfusb/bs{fotflAh{t/tj

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: ffoAnsb/tj in kpmboeb/ebnjtAnsb/tj

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Edina Zejnić

Tel: 01 / 583 05 86

E-mail: fejob/{fkojdAp{t/tj

Univerza na Primorskem

Enterprise Europe Network - Slovenija

Čevljarska 27, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 87

E-mail: tfcbtukbo/sptbAvqs/tj


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov